Παρακολούθησαν τους συναθλητές τους τις προηγούμενες ημέρες, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για τη δική τους μάχη. Η Τόνια Στεργίου και η Μαρία Μπελιμπασάκη μπαίνουν στους προκριματικούς του ύψους και των 200 μ. αντίστοιχα την Πέμπτη.

Η Στεργίου έχει αποδείξει πως οι μεγάλοι αγώνες- αλλά και η διεκδίκηση του «εισιτηρίου» για αυτούς- ξυπνούν τον… άλλο της εαυτό ακόμη και όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο. Το έδειξε όταν πέρασε τα 1,95 μ. πριν από δύο εβδομάδες, ενώ τρεις ημέρες νωρίτερα είχε υπερβεί τα 1,92 μέτρα. Βέβαια η άλτρια από την Πάτρα φιλοδοξεί να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση στον προκριματικό του ύψους, αλλά να πάρει το εισιτήριο χωρίς περιπέτειες και καρδιοχτύπι.

Για να το καταφέρει πρέπει να περάσει τα 1,95 μ., αν ο πήχης ανέβει τελικά στο όριο πρόκρισης. Το μόνο κακό στην περίπτωσή της είναι πως την τελευταία εβδομάδα κάνει θεραπευτική αγωγή με αντιβίωση και δεν ξέρει πόσο αυτό θα την επηρεάσει.

Στα 200 μ. από την άλλη θα τρέξει η Μαρία Μπελιμπασάκη, αλλά και η Κύπρια Ελένη Αρτυματά. Η Μπελιμπασάκη κατέβασε μεν το ρεκόρ της στα 23.18 φέτος, αλλά τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.

Στον προκριματικό η Μπελιμπασάκη τρέχει στην τρίτη σειρά, όπου έχει την πέμπτη επίδοση από τις μετέχουσες. Η Αρτυματά από την άλλη, που φέτος έχει σημειώσει 23.15, θα πάρει θέση στην εκκίνηση της 5η σειράς, όπου έχει και εκείνη την πέμπτη επίδοση. Το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό θα πάρουν οι τρεις πρώτες κάθε σειράς και οι τρεις ταχύτερες από τις υπόλοιπες.

Πρόγραμμα και ό,τι θέλετε να ξέρετε για τη διοργάνωση
http://www.stivoz.gr/?p=28141

Προηγούμενο άρθροΜόσχα: Στη μάχη και όσο… αντέξει ο Μπανιώτης – Στον τελικό και η Πέρρα την Πέμπτη
Επόμενο άρθροΜόσχα: 6η ημέρα, πρωί- Live

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ