Τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, ο Μιχάλης Σταματόγιαννης έχει ένα μόνιμο… σύντροφο. Τον επίμονο πόνο στο γόνατο, που δεν τον αφήνει να ηρεμήσει. Μέσα στο 2013 όμως η κατάσταση επιδεινώθηκε. Και εξαιτίας αυτού του προβλήματος, ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας αλλάζει τα πλάνα του για την επόμενη χρονιά.

Οι πρώτες εβδομάδες του φθινοπώρου δεν κύλησαν όπως εκείνος- και ο προπονητής του Πέτρος Ακριβάκης– θα επιθυμούσαν. Πιο απλά επειδή εξαιτίας των ενοχλήσεων στο γόνατο ο ρίπτης δεν μπορούσε να μπει σε διαδικασία προετοιμασίας. Όχι βέβαια πως είχε πολύ ελεύθερο χρόνο. Θεραπείες, σχολή- σπουδάζει Ναυτιλιακά, καθώς είναι ένας από τους αθλητές που πήραν υποτροφία στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ χάρη στη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ- διάβασμα και τώρα εξετάσεις. Ο Σταματόγιαννης έχει πολλά να κάνει αυτό το χειμώνα. Αλλά οι αγώνες, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι στα πλάνα του.

«Το πόδι μου είναι πολύ καλύτερα πλέον. Συνεχίζω βέβαια κάποιες θεραπείες και πρόγραμμα ενδυνάμωσης, αλλά ταυτόχρονα ανεβάζω σταδιακά και την ένταση της προπόνησης. Θεωρώ όμως εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστώ στον κλειστό στίβο. Ίσως μόνο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα», είπε ο Σταματόγιαννης, που πρόσθεσε πως δεν έχει πρόθεση να ρισκάρει.

«Ουσιαστικά στις 20 Ιανουαρίου θα έχουμε την καθαρή εικόνα της κατάστασης. Αλλά από τη στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα και με δεδομένο πως δεν ήταν βέβαιο ότι θα αποκατασταθεί η βλάβη αν έκανα επέμβαση, δεν θέλω να το ρισκάρω. Προτιμώ να προετοιμαστώ για το καλοκαίρι», λέει ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ της σφαιροβολίας σε κλειστό στίβο. Άλλωστε, με τόσα που έχει να κάνει, αποκλείεται να… βαρεθεί μέχρι να έρθει η ώρα των αγώνων!

Προηγούμενο άρθροIsinbayeva το… νούμερο 7 –Ο θρίαμβός της στη Μόσχα στις κορυφαίες στιγμές του 2013 για το Reuters
Επόμενο άρθροΑγώνες στίβου με συναυλία και τον κόσμο μία ανάσα από τους αθλητές –Ερχεται η λίγκα των ΗΠΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ