Το 2021, εάν το επιτρέψουν φυσικά οι συνθήκες, θα είναι γεμάτο διοργανώσεις – καθώς έχουν προστεθεί και ορισμένες εξ αναβολής.
Μεταξύ τους είναι και τα ευρωπαικά των κατηγοριών, τόσο των Νέων (Κ23) και των Εφήβων/Νεανίδων (Κ20) όσο και αυτό των Παίδων/Κορασίδων (Κ18) που δεν έγινε φέτος.

Ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να να θέσει τα ίδια όρια με αυτά της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας, σε αντίθεση με ό,τι έπραττε συνήθως – καθώς ειδικά σε αυτές τις διοργανώσεις έθετε δυσκολότερα.
Ακόμα και στο αναβληθέν Ευρωπαικό Κ18, που για φέτος είχε θέσει άλλα όρια, τώρα και εκεί ακολουθεί της ΕΑΑ.

Όρια προυποθέσεις:

Σε κάθε περίπτωση ο ΣΕΓΑΣ θα αναγνωρίζει επιτεύξεις από 1/1/2021 και όχι όσες τυχόν έγιναν φέτος.

Να σημειωθεί πως η Ευρωπαική Ομοσπονδία δέχεται για τις διοργανώσεις της επιδόσεις που έγιναν και από τον Απρίλιο φέτος έως τώρα, σε αντίθεση με την Παγκόσμια ξ οποία δεν τις δέχεται για τις διοργανώσεις της και η ισχύς τους επανήλθε από 1/12.
Το 2021 περιλαμβάνει και το Παγκόσμιο Κ20 που δεν έγινε φέτος και η παγκόσμια Ομοσπονδία θα δημοσιοποιήσει αυτές τις ημέρες τα όρια και προυποθέσεις της διοργάνωσης (λογικά ανάλογα με ό,τι ίσχυε αρχικά για το 2020) που αναμένεται να ισχύσουν και για ΣΕΓΑΣ – άλλωστε στη διοργάνωση αυτή είχε ορίσει τα ίδια όρια.

Προηγούμενο άρθροΟι προτάσεις της ΠΕΠΦΑ για τους προπονητές
Επόμενο άρθροΟλυμπιακή εβδομάδα στα σχολεία την Άνοιξη του ’21

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ