Κατόπιν συνάντησης του ΓΓ του ΣΕΓΑΣ κου Σεβαστή με τους εκπροσώπους της Διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, διαμορφώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων στο κλειστό του ΣΕΦ, που θα περιλαμβάνει αυτή τη φορά 2 ημερίδες (τελευταία γινόταν συνήθως μια, ενώ βέβαια το κλειστό της Παιανίας παραμένει παροπλισμένο και …λεηλατείται).

update: τελικά θα γίνει μόνο μία, στις 26/1

Η πρώτη ημερίδα θα γίνει την Κυριακή 21/1 και η επόμενη την Παρασκευή 26/1. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχει οριστεί για τις 10-11 Φεβρουαρίου.
Τότε, στις 10/2 γίνεται και το Βαλκανικό Ε/Ν στη Σόφια. Μια εβδομάδα μετά, στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει το Βαλκανικό Α/Γ.
-> καλεντάρι 2018

Έως τις 19/2 είναι και η προθεσμία επίτευξης των ορίων για την κορυφαία διοργάνωση του κλειστού, το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει 1-4 Μαρτίου στο Birmingham.
-> Όρια/προυποθέσεις

Εκεί θα διεξαχθούν απευθείας τελικοί, όχι μόνο στο επι κοντώ, αλλά σε όλα τα άλματα, με 12αδα στα κάθετα και 16αδα στα οριζόντια, όπως και στη σφαιροβολία.
Γι’ αυτά τα αγωνίσματα ισχύουν οι επιτεύξεις από το 2017 (Στεφανίδη, Φιλιππίδης, Τεντόγλου)
Στα δρομικά θα ισχύουν, για το ΣΕΓΑΣ, από το 2018 και μόνο στις ημερίδες του ΣΕΦ και το πανελλήνιο πρωτάθλημα όπως και το Βαλκανικό Α/Γ, ή διεθνή μίτινγκ ΙΑΑF/ΕΑΑ κατόπιν έγκρισης της Ομοσπονδίας και πάντα υπό την προυπόθεση του doping control.

Δεν υπάρχει όριο για τις 4χ400μ – όπου τουλάχιστον πιθανή μπορεί να θεωρηθεί εκπροσώπηση από τις γυναίκες μας.

Προηγούμενο άρθροAthens Authentic Marathon 2017
Επόμενο άρθροΤιμωρία για Πέρρα από επανέλεγχο του 2009

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ