Η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται με αρκετά meeting, ιδιαίτερα στην κεντρική Ευρώπη. Στο Linz στην Αυστρία, η βροχή δεν άφησε πολλά περιθώρια για καλες επιδόσεις. Στα 100μ ο Justin Gatlin κέρδισε με 10,08 τον Ashmeade που έκανε 10,17. Η Pierre επικράτησε με 11,14 στις γυναίκες.
Στο επικοντώ νικητής ήταν ο Valentin Lavillenie (ο μικρός αδερφός του Renauld) με 5,63μ, με τους Otto και Mohr να μένουν στα 5,53μ.
Στα ψηλά εμπόδια, νικητές ήταν ο Merritt με 13,26 και η Pearson με 12,82. Στα αποτελέσματα στα 400μ εμπόδια, το 44,62 του Αυστριακου Oehler ήταν με …mountainbike, ενώ ο Felix έτρεξε σε 49,86.

Στο Βερολίνο έγινε ο καθιερωμένος αγώνας αλμάτων στην πύλη του Βραδεμβούργου, με μήκος γυναικών, μήκος ανδρών και επικοντώ ανδρών, με εναν αθλητή απο Γερμανία, Γαλλία, Ρωσσία, ΗΠΑ και 4 προσπάθειες για κάθε αγώνισμα. Ο Holzdeppe πέρασε τα 5,53μ ενώ απέτυχε στα επόμενα ύψη. Στο μήκος η Lesueur επικράτησε των Reese, Klishina ενώ ο Reif κέρδισε στους άνδρες. Το event παρακολούθησε πλήθος κόσμου και φυσικα ήταν μια διαφήμιση για το στίβο.

Προηγούμενο άρθροTα ακόντια πετάνε ακόμη – Η σεζόν τελειώνει με υψηλές επιδόσεις
Επόμενο άρθροΆλλος για «διαμάντι»; – 16 θα μοιραστούν στη Ζυρίχη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ