Η ΚΟΕΑΣ και η εταιρεία ʽʼΑδελφοί Λανίτηςʼʼ ανανέωσαν για 4η συνεχή χρονιά τη συνεργασία τους για τη στήριξη του Εθνικού Σχεδίου Υποστήριξης Αναπτυξιακού Αθλητισμού ΕΣΥΑΑ. Με την ευκαιρία αυτή και με τη διεξαγωγή το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαΐου των Παγκυπρίων Αγώνων του ΕΣΥΑΑ, η ΚΟΕΑΣ διοργάνωσε χθες Τετάρτη 2 Μαΐου διάσκεψη κατά την οποία μίλησαν για το σκοπό αυτό , ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αντώνης Δράκος και η κα Ελένη Σολωμού εκ μέρους της εταιρείας ʼʼ Αδελφοί Λανίτηςʼʼ υπεύθυνη μάρκετινγκ του Φρέσκου Γάλατος.
Ο κ. Δράκος κατ΄ αρχήν ευχαρίστησε την εταιρεία “Αδελφοί Λανίτης” και για την απόφαση της να συνεχίσει τη συνεργασία της με την Ομοσπονδία και τόνισε τη σημασία του όλου προγράμματος λέγοντας.
ʽʼΗ ΚΟΕΑΣ δίδει πολύ μεγάλη σημασία στο Αναπτυξιακό αυτό πρόγραμμα γιατί βασικός στόχος και επιδίωξη της, είναι η απασχόληση της νεολαίας με τον αθλητισμό και μάλιστα από την νεαρή μαθητική ηλικία. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά των 10-12 χρόνων. Μέσα από αυτό ξεπήδησαν ο Κυριάκος Ιωάννου και η Ελένη Αρτυματά που τώρα διακρίνονται σε διεθνείς αγώνες αλλά και άλλοι αθλητές . Τα μικρά παιδιά προπονούν γύρω στους 30 προσοντούχοι νεαροί προπονητές .
Ελπίζουμε είπε ότι τα ΜΜΕ το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαΐου, θα καλύψουν αυτούς τους αγώνες γιατί δυστυχώς στους επαρχιακούς δεν έδειξαν το απαραίτητο ενδιαφέρον. ʽʼ
Μιλώντας από μέρους της εταιρείας ʼʼΑδελφοί Λανίτηςʼʼ η Ελένη Σολωμού υπεύθυνη μάρκετινγκ για το φρέσκο Γάλα Λανίτη είπε μεταξύ άλλων:
ʽʼ Η εταιρεία Αδελφοί Λανίτη ανανεώνει για 4η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΚΟΕΑΣ για στήριξη του Εθνικού Σχεδίου Υποστήριξης Αναπτυξιακού Αθλητισμού ΕΣΥΑΑ. Το φρέσκο Γάλα Λανίτης δίνει πνοή στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Στίβου για παιδιά ηλικίας 10-12 χρονών.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίδει την ευκαιρία στα παιδιά που θέλουν ν΄ασχοληθούν με το στίβο να το πράξουν με συνέπεια και σωστή καθοδήγηση.
Η όλη διαδικασία, πρόσθεσε η κα Σολωμού, βελτιώνει τη φυσική κατάσταση των παιδιών αλλά και συμβάλει σημαντικά στη διαμόρφωση μιάς ολοκληρωμένης προσωπικότητας αφου μέσα από την προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά , μαθαίνουν και θέτουν στόχους , ν΄ανταγωνιστούν δίκαια και ν΄ αγωνιστούν δίκαια με υπομονή και επιμονή.
Μέσα από το πρόγραμμα αυτό, υπογράμμισε, έχουν ξεχωρίσει αρκετοί αθλητές που αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά όπως είναι ο Κυριάκος Ιωάννου η Ελένη Αρτυματά και άλλοι αθλητές που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους.
Για αυτό κατέληξε και το φρέσκο Γάλα Λανίτης στηρίζει το πρόγραμμα και ενθαρρύνει τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να εμπνευστούν από τα ευγενή ιδανικά.ʼʼ
Στους αγώνες που εντάσσονται στην Ημέρα Στίβου της ΙΑΑΦ, αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 600 παιδιά που έχουν προεπιλεγεί μέσα από τους επαρχιακούς αγώνες.
Το πρόγραμμα του Εθνικού Σχεδίου Υποστήριξης Αναπτυξιακού Αθλητισμού άρχισε από το 1998 .

Προηγούμενο άρθροΝέο μπάχαλο με το σχολικό πρωτάθλημα
Επόμενο άρθροΣτο στίβο… της πολιτικής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ