Μια πιο άμεση σχέση και έναν διαυλο επικοινωνίας προς τους αθλητές μας ανοίγει ο «Κλασικός Αθλητισμός», το μηνιαίο περιοδικό του ΣΕΓΑΣ, δίνοντας ευκαιρία να τεθούν ερωτήσεις στους πρωταγωνιστές του ελληνικού στίβου απο τους φιλάθλους -ή και συναθλητές που δεν έχουν την ευκαιρία επαφής ή και γνωριμίας μαζί τους.
Στείλτε email με τις ερωτήσεις σας και αναφέροντας τους αποδέκτες που επιθυμείτε, στο klasicosathlitismos@gmail.com, και η ομάδα σύνταξης του περιοδικού θα αναλάβει να τις μεταφέρει και να λάβει τις απαντήσεις τις οποίες και θα παρουσιαζει στο επόμενο τεύχος!

<<Η αρχή θα γίνει από το νέο τεύχος που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Στείλτε λοιπόν τις ερωτήσεις -μέχρι 15 Νοεμβρίου- στο email: klasicosathlitismos@gmail.com και δείτε τις απαντήσεις των πρωταγωνιστών δημοσιευμένες στο επόμενο τεύχος.
Πάρτε το λόγο και λύστε τις απορίες σας. Ο ΣΕΓΑΣ μέσα από το επίσημο περιοδικό του, σας δίνει την ευκαιρία να απευθύνετε το ερώτημα σας στους πρωταγωνιστές του ελληνικού στίβου. Στο περιοδικό θα υπάρχει σελίδα με τις ερωτήσεις σας και τις σχετικές απαντήσεις από τους ερωτηθέντες που εσείς θα επιλέγετε.>>

(Στο θέμα του forum μπορείτε να σχολιάσετε τυχόν απορίες και οτιδήποτε θα σας βοηθήσει στη διαμόρφωση ερωτημάτων σας, και ό,τι άλλο επιθυμείτε σε σχέση με το περιοδικό “Κλασσικός Αθλητισμός” και με το εγχείρημα αυτό)

Προηγούμενο άρθροΟμοσπονδιακοί & συνεργάτες προπονητές 2010-2011
Επόμενο άρθροΤα όρια για το Παγκόσμιο -Daegu 2011

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ