Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, κατά τον Οκτώβριο θα προσφέρεται δωρεάν πλήρης καρδιολογικός προαθλητικός έλεγχος από το Ειδικό Κέντρο Καρδιάς Αθλητών και Νέων, για όσους θα αγωνιστούν στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, που γίνεται στις 11/11. (διευκρίνιση: αφορά μόνο το αγώνισμα του Μαραθωνίου)

” Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Συλλόγων (ΣΕΓΑΣ) και η επιτροπή διοργάνωσης του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας του Αυθεντικού συνεργάζονται με το Ειδικό Κέντρο Καρδιάς Αθλητών και Νέων (ΕΚΚΑΝ), της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και προσφέρουν τη δυνατότητα σε όσους συμμετέχοντες επιθυμούν να εξεταστούν δωρεάν με πλήρη καρδιολογικό προαθλητικό έλεγχο (λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, και, κατά περίπτωση, περαιτέρω παρακλινικές εξετάσεις) κατά τον μήνα Οκτώβριο.

Στόχος είναι ο εντοπισμός των αθλητών αυξημένου κινδύνου, η έγκαιρη διάγνωση υποκείμενης καρδιαγγειακής νόσου, ο καθορισμός επιπέδου φυσικής δραστηριότητας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία από Δευτέρα-Παρασκευή, 9πμ-3μμ (τηλεφωνικό κέντρο 10πμ – 1μμ)
Τηλ.210-7231780
Email: ekkan@med.uoa.gr
Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 99, Αθήνα – Ιλίσια, 11527 ”

Προηγούμενο άρθροΟ Κεσίδης εκπροσωπεί την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας
Επόμενο άρθρο7ος ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης 2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ