Η Δημοτική κοινωφελής επιχείρηση Έδεσσας υλοποιώντας τη βούληση του Δημάρχου Ιωάννη Σόντρα και την επιθυμία του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, υποστηρίζει την προετοιμασία της εθνικής ομάδας στίβου εφήβων – νεανίδων για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Νόβι Σαντ (Σερβία), με την συμπαράσταση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας/Κιλκίς.

«Η Έδεσσα μετά την επί σειρά ετών επιτυχή διοργάνωση του Γκραν Πρι “Αλεξάνδρεια“, για μία ακόμη φορά πρωτοπορεί στη στήριξη του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας, παρέχοντας πλήρη φιλοξενία στους αθλητές/τριιες και προπονητές που συγκροτούν την εθνική ομάδα στίβου Ε/Ν κάτω από άριστες υλικοτεχνικές υποδομές στην πανέμορφη πόλη της Έδεσσας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής.

Και πρόσθεσε: «Ο ΣΕΓΑΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια το Δήμαρχο και τα μέλη της Δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης Έδεσσας, διαβεβαιώνοντάς τους ότι η Ομοσπονδία μας θα είναι στο πλευρό τους σε ότι χρειαστεί».

Τα όρια έχουν πιάσει οι: Λ.Τσάκωνας200μ (21.08), Δ.Μιχαλέληςμήκος (7.72), Ν.Καψήςμήκος (7.63), Αντ.Μάστοραςύψος (2.20),
Γρ. Βουτσινάς
3χλμ στηπλ (9.08.21) και Ανδρ.Παπαδοπούλουσφύρα (63.47), Χρ.Αναγνωστοπούλουδισκος (50.39), Π.Τσινοπούλου 10χλμ βάδην (47.34), Λ.Μανό επί κοντώ (4.00), Μ.Γκεοργκίεβαακοντιο (50.70μ)
και περιμένουμε να μάθουμε και τις σκυτάλες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας τον ιούλιο στο ευρωπαικό αυτό!!

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί αύριο το απογευμα(κυριακή) στην έδεσσα.
θα ακολουθήσει γνωριμία της ομάδος στο ξενοδοχείο μεταξύ
αθλητών και εκπροσώπων όλων των κατηγοριών.
Το ωρολόγιο προγραμμα εχει διαμορφωθει έτσι ώστε να γίνονται
πρωί-απόγευμα προπονήσεις στο στάδιο της εδέσσης.
Υπεύθυνος της αποστολης των Ε/Ν θα είναι ο κ.Κουτσιώρας Ιωάννης.

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμιο Π/Κ – Bressanone, 8-12/7
Επόμενο άρθροΤρελλά 100αρια απο Gay-9"77, Stewart-10"75 στη Ρώμη. 8,19 ο Λούης