Πάλεψε για να κάνει το θαύμα, αλλά ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχος της Τόνιας Στεργίου. Για αυτό το λόγο η άλτρια του ύψους έθεσε εαυτόν εκτός Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Γιώργο Παπανδρεόπουλο ξεκίνησε τη σεζόν διανύοντας εξαιρετική φόρμα, καθώς ανέβασε το ρεκόρ της στο 1,91 μ. και το επιβεβαίωσε. Την κρίσιμη στιγμή όμως η τύχη της γύρισε την πλάτη, καθώς έπαθε θλάση στη γάμπα, κάνοντας προθέρμανση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αμέσως ξεκίνησε ο αγώνας δρόμου για τη Στεργίου, προκειμένου να προλάβει να επανέλθει εγκαίρως για να βρεθεί στο ραντεβού στο Σόποτ. Αν και τις τελευταίες ημέρες τα νέα ήταν πολύ ενθαρρυντικά και κατάφερε να επιστρέψει στις προπονήσεις, το απόγευμα της Παρασκευής οι ενοχλήσεις στο πόδι επανήλθαν.

Για αυτό το λόγο η άλτρια, που γνώριζε ότι η μία εβδομάδα που απομένει δεν είναι αρκετή για να ξεπεραστεί το πρόβλημα αλλά και να βρεθεί σε ανταγωνιστική κατάσταση όπως ήθελε, αποφάσισε να μην αγωνιστεί τελικά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Κάτι που σημαίνει πως την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν στο Σόποτ πέντε αθλητές.

Προηγούμενο άρθροΔίδυμο κορυφής στο μήκος- Ο Τσάκωνας δίπλα στον Τσάτουμα, στο γκρουπ του Βασιλικού
Επόμενο άρθροΑκόμη ψάχνουν το δίσκο! Η Perkovic τον έστειλε στα 70,51 μέτρα (video)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ