Δίχως πολλές γκρίνιες και συγκρατημένη αισιοδοξία, έγινε στη Θεσσαλονίκη, η πρώτη συνάντηση του νέου προεδρείου της ομοσπονδίας με ανθρώπους του χώρου.

Η συνάντηση με αθλητές και προπονητές ήταν εκείνη που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς οι περίπου 120 αθλητές και προπονητές, που βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο είχαν την ευκαιρία να ακούσουν με ενδιαφέρον τα όσα είπε ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Παναγόοπυλος.

Στην ουσία ήταν μια διαδικασία αλληλοενημέρωσης των δύο πλευρών, στην διάρκεια της οποίας, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ φρόντισε να αναλύσει τον κεντρικό άξονα του προγράμματος που θα ακολουθηθεί το επόμενο διάστημα και να ενημερώσει για τις κινήσεις που ήδη έχουν γίνει.

Στην κουβέντα που έγινε σε καλό κλίμα, δεν ήταν δυνατόν να δοθούν δεσμεύσεις από την πλευρά της διοίκησης, δεδομένης της ρευστότητας που υπάρχει στα οικονομικά. Παρόλα αυτά για μια ακόμη φορά, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ξεκαθάρισε πως οι όποιες περικοπές χρειαστεί να γίνουν, δεν θα θίγουν το κομμάτι του Υψηλού Αθλητισμού.

Νωρίτερα οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας συναντήθηκαν με τη διοίκηση του σταδίου, η οποία ανακοίνωσε την αγορά μιας ακόμη κλιματιστικής μηχανής για το κλειστό προπονητήριο, προκειμένου να ζεσταθεί ο χώρος την περίοδο του χειμώνα. Στην ίδια κουβέντα αναπτύχθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους ξενώνες και τη φύλαξη του σταδίου, αλλά και τις υποδομές.
Πέρα από τις προγραμματισμένες επαφές ο Κώστας Παναγόπουλος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, με τον οποίο είχε μια εποικοδομητική κουβέντα, σχετικά με ζητήματα που αφορούν τον στίβο. Μάλιστα ο κ. Καράογλου δεσμεύθηκε να δώσει λύσεις σε προβλήματα στο Καυτανζόγλειο και να στηρίξει την διοργάνωση αγώνα επίδειξης, τον οποίο θα κάνει ο ΣΕΓΑΣ στη Θεσσαλονίκη ή σε άλλη πόλη της Β. Ελλάδας.
Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν ακόμη ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Σταματόπουλος και ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΠρωτάθλημα για…δύο!
Επόμενο άρθροΗ συνέντευξη Τύπου για τον 30ο Μαραθώνιο της Αθήνας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ