Η πρώτη κεντρική ημερίδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας διεξάγεται την Κυριακή 9/2.
Το πρωί θα γίνουν αγωνίσματα Κ16 ενώ από το μεσημέρι ξεκινούν για τις μεγαλύτερες κατηγορίες, σε ένα σχεδόν 12ωρο πρόγραμμα συνολικά.

-> Πρόγραμμα / συμμετοχές / πληροφορίες

Στην ημερίδα μεταξύ των συμμετοχών, ξεχωρίζει ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος όπου είναι και οι Καψής, Παπαδόπουλος, Περιστέρης, Μαντζουρογιάννης.
Στις γυναίκες στο αγώνισμα είναι οι Κορένεβα , Κουτσαλιάρη, Ταχταρα.
Στο τριπλούν ο Παύλος Μπόφτσης και οι Μονοπωλης, Ανδρικόπουλος, Πανταζής.

Στα κάθετα άλματα, στο ύψος η Ιωάννα Ζάκκα, οι Ρέτζιου, Μαλταμπέ και ο Κωνσταντίνου (Κύπρος) και πιθανόν και ο Ιωάννου, ενώ στο επί κοντώ ο Νίκανδρος Στυλιανού (Κύπρος) και οι Χρυσανθόπουλος, Ρίζος, Νεραντζης ενώ στις γυναίκες οι Βαγενά, Γ.Στεφανίδη, Ποστικα.

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης και ο Τάσος Λατιφλλάρι ρίχνουν στη σφαιροβολία.

Στα δρομικά αγωνίσματα, στην ευθεία ξεχωρίζουν ο Κώστας Ζήκος και η Μαρία Γάτου στα 60μ., η Έλσα Πεσιρίδου στα 60μ. εμπ. με την Κέλλυ Σαμάνη και στα δύο αγωνίσματα.
Στον περιφερειακό, στον πρώτα εγχώριο αγώνα που υπάρχει και η δυνατότητα για αποστάσεις 200μ. και πάνω, στα 200μ. τρέχει ο Τριβυζάς, στα 400μ. οι Κυριακίδης, Νάκος και οι Πολίτη, Καρκαλάτου, Ζυγόρη, Κιάφα. Ακόμη, η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και ο Κεραμάς στα 800μ., ο Μαριος Αναγνώστου στα 1500μ.

Τα βαλκανικά

Να σημειωθεί πως την ίδια ημέρα γίνεται στην Κωνσταντινούπολη το βαλκανικό Ε/Ν (δείτε->εδώ) ενώ η ημερίδα θα κρίνει πιθανότατα και κάποιες συμμετοχές για το βαλκανικό Α/Γ που θα γίνει επίσης στην Κωνσταντινούπολη, το ερχόμενο Σάββατο 15/2 (->πρόγραμμα)

Η συνέχεια στο ΣΕΦ

Στο ΣΕΦ θα ακολουθήσει νέα ημερίδα την επόμενη Κυριακή 16/2 (->Πρόγραμμα) και φυσικά στο τέλος του μήνα, 28-29/2, το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου (->πρόγραμμα/infos)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here