Η κεντρική ημερίδα κλειστού στίβου και μοναδική που θα γίνει στο ΣΕΦ, διεξάγεται την Παρασκευή 25/1, με αγωνίσματα ΠΠ/ΠΚ Α’ το πρωί και τις μεγάλες κατηγορίες από νωρίς το απόγευμα, με αρκετές καλές συμμετοχές.

-> Πρόγραμμα / συμμετοχές / infos

Στην ημερίδα θα ισχύουν οι επιτεύξεις ορίων για τις μεγάλες διοργανώσεις. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα επιδιώξουν από τώρα τα όρια για Γλασκώβη (που έχουν ήδη Στεφανίδη, Φιλιππίδης, Τεντόγλου) όπως οι Πόλακ, Σκαρβέλης-Ζώτος, Σπανουδάκη και αρκετοί στα 60μ ανδρών.

-> Όρια Glasgow2019

Να σημειωθεί ότι επιτεύξεις ορίων (πέρα από Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και εξωτερικό) θα αναγνωριστούν επιπρόσθετα για τα αγωνίσματα μήκους γυναικών, μήκους ανδρών, τριπλούν ανδρών, στην ημερίδα που θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη (δείτε->εδώ).

Στο ΣΕΦ, στο επί κοντώ θα είναι η Ελένη Πόλακ και μαζί της Λεδάκη, Κασσωτάκη και οι κορασίδες Ποστικα, Ρετσα, ενώ στο αγώνισμα των ανδρών, οι έφηβοι Αντώνης Σάντας και Γιάννης Ρίζος και ο Κύπριος Στυλιανού.

Στο ύψος, η νεάνιδα Παναγιώτα Δόση με τις Βαγγέλη, Ρέτζιου, ενώ στους άνδρες οι Κύπριοι Κωνσταντίνου, Πασχάλη, Πάμπακας.

Στο τριπλούν θα αγωνιστεί η Σπυριδούλα Καρύδη που πιθανόν να κάνει και μήκος, όπου η Βούλα Παπαχρήστου δεν θα ξεκινήσει ακόμα λόγω μικροπροβλήματος τραυματισμού, ενώ θα είναι οι κορασίδες Μπερτσιμα, Καβαλιερου. Στους άνδρες Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης, Μιχάλης Μερτζανίδης και ο έφηβος Αργυρόπουλος, στο τριπλούν Μπόφτσης, Ανδρικόπουλος και Θ.Παπαδόπουλος.

Στη σφαιροβολία ο Νικόλας Σκαρβέλης και ο Κυριάκος Ζώτος, επίσης οι νεάνιδες Μαγκούλια, Τσουκαλά και η κορασίδα Ανδρεάδη.

Στα 60αρια ξεχωρίζει η Ραφαέλα Σπανουδάκη με τη συναθλήτριά της Μπερν, αλλά και οι κορασίδες Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (νέα κάτοχος του ρεκόρ κορασίδων) με την Παπανδρέου καθώς και οι Κύπριες Ανδρέου και Κολομείτεβα.

Στους άνδρες οι Τριβυζάς, Ζήκος, Νυφαντόπουλος, Στεργιούλης, Βοσκόπουλος, Γκαραγκάνης θα πρέπει να έχουν βλέψεις αρχικά για το όριο.
Στα 60αρια γίνεται και προκριματικός, ενώ υπενθυμίζουμε πως μέχρι 3 μπορούν να αγωνιστούν στο Ευρωπαικό

Στα εμπόδια η νεάνιδα Λιάνα Παπαδοπούλου και Σάντα, Καραγιάννη, Άουντι, στους άνδρες ο Μιχάλης Κιάφας.

Στο 1500αρι είναι οι Μάριος Αναγνωστου και Θάνος Καλάκος, στα 3000μ. η νεάνιδα Δάφνη Λαβασά. Στο 400αρι η Ελπίδα Καρκαλάτου, οι εμποδίστριες Κιαφα, Γεράση και Κανάκη, καθώς και ο Κυριακίδης, ενώ στα 800μ. οι Κυνατίδου, Γρίλλου και ο Βασιλάκης.

Στα αγωνίσματα δρόμων βέβαια πέραν των 60μ. το ΣΕΦ είναι η μοναδική δυνατότητα για αγώνα στην Ελλάδα – αρκετοί εντωμεταξύ προτίμησαν να πάνε σε meeting στη Βιέννη.
(->αγώνες Ελλήνων στο εξωτερικό)

Αρκετοί έφηβοι-νεάνιδες που αγωνίζονται τώρα, σκέφτονται και το βαλκανικό Ε/Ν στην Κωνσταντινούπολη στις 10/2.
Φυσικά, τότε στις 9-10/2 είναι και το μεγάλο εγχώριο ραντεβού, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (δείτε->εδώ), ενώ στις 16/2 είναι το Βαλκανικό Α/Γ στην Κωνσταντινούπολη

Προηγούμενο άρθροΗ ψηφοφορία για τους κορυφαίους του 2018 – Η βράβευση στις 8/2 στο ΣΕΦ
Επόμενο άρθροΣυνεχίζεται η πριμοδότηση των μαθητών-πρωταθλητών, με μειώσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ