Ενας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως οργανισμούς παροχής επαγγελματικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η Deloitte, θα σταθεί στο πλευρό της ομοσπονδίας.
Η Deloitte, θα αναλάβει με δικό της κόστος μελέτη για λειτουργικό, οικονομικό και τεχνολογικό εξοπλισμό της ομοσπονδίας, μέσα από την οποία θα προκύψουν πολύτιμα συμπεράσματα για το μέλλον και την πορεία της σε όλα τα επίπεδα. Η ανακοίνωση της συνεργασίας επικυρώθηκε στη διάρκεια του συμβουλίου που έγινε σήμερα, Τετάρτη.

Στην ίδια συνεδρίαση, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου προχώρησαν στην οριστικοποίηση της πρότασης για τον προϋπολογισμό του 2013, ο οποίος αναμένεται να είναι μειωμένος κατά 500.000 σε σχέση με το 2012. Στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται να μην πληγεί το παραγωγικό κομμάτι, αποφασίσθηκε οι περικοπές να αφορούν στο λειτουργικό κομμάτι και όχι στην ανάπτυξη και τον υψηλό αθλητισμό.

Εξάλλου συνεργάτης της ομοσπονδίας είναι από σήμερα ο Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος. Ο Ελληνας προπονητής και μάνατζερ, θα αναλάβει το ρόλο του μάνατζερ των αθλητών. Με τον τρόπο αυτό η ομοσπονδία εξασφαλίζει στους αθλητές την δυνατότητα να έχουν μάνατζερ, δίχως να του παρέχουν αμοιβή. Παράλληλα οι αθλητές ωθούνται στο να έχουν αγωνιστική παρουσία σε μίτινγκ στο εξωτερικό.

Τέλος το συμβούλιο ενέκρινε την προκήρυξη διαγωνισμού για την ανακαίνιση των ξενώνων στο ΟΑΚΑ.

Προηγούμενο άρθροΤα όρια για το Γκετεμποργκ – Ομάδα στήριξης Ε/Ν και Νέων
Επόμενο άρθροΌρια Ευρωπακού κλειστού, Goeteborg2013

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ