Η διεξαγωγή του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στο Πιτέστι της Ρουμανίας, είναι μια ακόμη ευκαιρία, για τους αθλητές που βρίσκονται στο κυνήγι για το Ολυμπιακό όριο, να το πετύχουν.

Ο Μίλαν Τραίκοβιτς που στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο πέτυχε 13.42 με ευνοϊκό όμως άνεμο, θα προσπαθήσει αυτή τη φορά κάτω από ευνοϊκές συνθήκες να γίνει το έβδομο μέλος του Στίβου για το Ρίο.

Τη δική της προσπάθεια θα κάνει και η Νεκταρία Παναγή στο Μήκος που την Κυριακή που μας πέρασε είχε άλμα στα 6.59μ.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο ύψος αγωνίζεται για το άλμα στα 2.29μ.

Ο Παϊσιος Δημητριάδης συμμετέχει στους Βαλκανικούς στοχεύοντας να εξασφαλίσει το όριο συμμετοχής για το Παγκόσμιο Εφήβων του Μπύκοτζ στα 100 και 200 μέτρα.

Εκτός από τους πιο πάνω, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα αγωνίζονται με πρωταρχικό στόχο το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ, ο Νίκανδρος Στυλιανού στο Επί Κοντώ και η Φιλίππα Φωτοπούλου στο Μήκος.

Στη διοργάνωση επιλέγηκαν και θα συμμετάσχουν με στόχο τη βελτίωση των φετινών ή ατομικών τους επιδόσεων, οι Ματθαίος Βόλου στο Μήκος, ο Παναγιώτης Βόλου στο Τριπλούν, ο Μάριος Αποστολίδης στα 5000μ., ο Αλέξανδρος Σταυρίδης στα 110μ.εμπόδια, ο Ανδρέας Χρίστου στη Δισκοβολία, η Μαρία Αριστοτέλους στο Επί Κοντώ, η Χριστιάνα Κατσαρή στα 400μ. και η Ανδρονίκη Λαδά στη Δισκοβολία.

Την αποστολή της ΚΟΕΑΣ θα συνοδεύσουν οι Φοίβος Κωνσταντινίδης μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ, Ανδρέας Γεωργιάδης μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της ΚΟΕΑΣ και οι προπονητές Αντώνης Γιαννουλάκης και Γιώργος Σκέντερ.

(Από ΚΟΕΑΣ)

Όλα για το βαλκανικό: www.stivoz.com/forum/calendar.php?do=getinfo&e=1740&day=2016-6-25

Προηγούμενο άρθροΣε καλή κατάσταση ο Δουβαλίδης, πάνω από τα 15μ. η Rojas στη Μαδρίτη
Επόμενο άρθροΠανελληνιο πρωτάθλημα Π/Κ (Τρίκαλα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ