Η Kira Gruenberg, η άτυχη πρωταθλήτρια του επικοντώ της Αυστρίας ήταν στο Amsterdam και έκανε την απονομή του επικοντώ ανδρών.
Σίγουρα ήταν από τις πιο “δυνατές” στιγμές της διοργάνωσης.
Γιατί πρόκειται για την αθλήτρια που έμεινε παράλυτη πέρυσι μετά από ατύχημα στην προπόνηση (δείτε->εδώ) και δίνει μεγάλο αγώνα για να σταθεί δυνατή και όσο γίνεται καλύτερα.

Η Gruenberg έκανε την απονομή μαζί με τον πρόεδρο της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Svein Arne Hansen ο οποιος έβαλε φωτογραφία τους και έγραψε πως ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή με μια ιδιαίτερα δυνατή γυναίκα και ότι ήταν τιμή του που ήταν μαζί της.

Η Kira έβαλε φωτογραφία της με τους νικητές και έδωσε τα συγχαρητήρια με την επισήμανση ότι ο Lavillenie παραμένει ο ήρωάς της.

Σίγουρα ήταν από αυτούς που τον ήθελαν περισσότερο στο βάθρο και αυτό γιατί πέρα από τον θαυμασμό που του έχει ως αθλητή, ο Renaud Lavillenie είχε αγωνιστεί πέρυσι στο Salzburg σε έναν αγώνα στήριξης της Kira Gruenberg (δείτε->εδώ) και την έχει επισκεφτεί και στηρίξει πολλές φορές.

Προηγούμενο άρθροAmsterdam: Ο Μπανιώτης και όλη η Κύπρος στον τελικό του ύψους – Πέρασε ο Σκαρβέλης, καλές 4χ400μ. και Υφαντίδου
Επόμενο άρθροAmsterdam: Χρυσή με ρεκόρ αγώνων στο επικοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη (+videoz) 4η η Κυριακοπούλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ