Η Γ.Γ. Αθλητισμού είχε γίνει μπαλλάκι του τέννις μεταξύ των Υπουργείων Υγείας και Πολιτισμού, με επίσημη θέση ότι θα παραμείνει στο υπουργείο Πολιτισμού, ενώ κάποιες Διευθύνσεις όπως της Μαζικής Άθλησης, θα υπαχθούν στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Οι εργαζόμενοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού -που συναντήθηκαν σήμερα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τον Υπουργό Αντρέα Λοβέρδο και τον Υφυπουργό Χρήστο Αηδόνη- πραγματοποιήσαν κατάληψη του κτηρίου της ΓΓΑ, υπό τον φόβο για “διάσπαση του αθλητικού αντικειμένου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του αρμόδιου και υπεύθυνου δημόσιου φορέα για την άσκηση αθλητικής πολιτικής, με την αφαίρεση αρμοδιοτήτων και τη μεταφορά υπηρεσιών της στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης”.
Αύριο Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Τηλέμαχο Χυτήρη και ενδεχομένως με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο.

Προηγούμενο άρθροΟι τελευταίοι αγώνες του 2010
Επόμενο άρθροΟ Δ.Ευαγγελόπουλος νέος τεχνικός δ/ντης του ΣΕΓΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ