Ήταν αρχές του 2013 όταν δημιουργήθηκε μέσω και του ΣΕΓΑΣ, επιτροπή αθλητών, όπου τα βασικά της μέλη ήταν οι Ιακωβάκης, Γράβαλος, Φιλιππίδης.
Μετά από ένα χρόνο όμως, μην έχοντας κάποια ουσιαστική ισχύ αλλά και ανταπόκριση, δεν συνεχίστηκε.

Τώρα η Ομοσπονδία επαναφέρει τη διαδικασία, αναμένοντας υποψηφιότητες έως την Τετάρτη και η κάλπη θα στηθεί το Σ/Κ στην Πάτρα, στην αίθουσα κλήσης κατά το αγωνιστικό πρόγραμμα του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η ανάγκη μιας τέτοιας επιτροπής που θα είναι τουλάχιστον συμβουλευτικό όργανο του υψηλού αθλητισμού, δείχνει όλο και πιο σημαντική, κάτι που φαίνεται και στην Ευρωπαική Ομοσπονδία με την επιτροπή να έχει άμεση επαφή με την ΕΑΑ – και μάλιστα ο πρόεδρός της, που είναι ο Περικλής Ιακωβάκης, παρίσταται και στις συνεδριάσεις της – με πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξει και το δικαίωμα ψήφου. Κάτι που σίγουρα θα είναι θετικό για τους αθλητές εκεί και σε οποιαδήποτε Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

“Το Δ.Σ της ομοσπονδίας στην τελευταία συνεδρίαση του αποφάσισε να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την εκλογή τριμελούς επιτροπής αθλητών κατά την διάρκεια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Α/Γ στην Πάτρα. επιτροπής αθλητών κατά την διάρκεια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Α/Γ στην Πάτρα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που επιθυμούν να διεκδικήσουν μία από τις τρεις θέσεις της επιτροπής μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα έως την Τετάρτη 14 Ιουνίου στο email: nationalteams@segas.gr.

Η εκλογική διαδικασία θα γίνει στη διάρκεια των αγώνων, σε κάλπη που θα στηθεί στην αίθουσα κλήσεως, και θα μπορούν να πάρουν μέρος σε αυτήν όλοι όσοι αγωνιστούν στη διοργάνωση επιδεικνύοντας το αθλητικό τους δελτίο. Οι ώρες που η Κάλπη θα είναι ανοιχτή είναι 10-12 το πρωί και 5-7 το απόγευμα. Την Κυριακή 18 Ιουνίου και ώρα 19:00 η κάλπη θα κλείσει για να μπορέσει η εφορευτική επιτροπή να βγάλει τα αποτελέσματα τα οποία θα ανακοινωθούν το ίδιο βράδυ.

Για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας θα συγκροτηθεί τριμελής επιτροπή η οποία θα αποτελείται από ένα μέλος του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ και δύο μέλη με την ιδιότητα του αθλητή. Όσοι αθλητές επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτήν την επιτροπή πρέπει να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους με τον ίδιο τρόπο με τους υποψήφιους της επιτροπής Αθλητών.”

Προηγούμενο άρθροΔίια εν Ολύμπω (Κατερίνη) 2/6
Επόμενο άρθροΚραχτίδεια (Δράμα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ