Γραπτή ανακοίνωση – απάντηση σχετικά με την τιμωρία (δύο χρόνια αποκλεισμός από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα) από την Δικαστική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ, εξέδωσε η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 3.000 μ. στιπλ, Ειρήνη Κοκκιναρίου.

Αναλυτικά
“Με έκπληξη και αγανάκτηση ενημερώθηκα για τα όσα ατυχώς διέρρευσαν στον τύπο περί τιμωρίας μου για δήθεν παράβαση των διατάξεων περί ντόπινγκ. Σημειώνω δε, ότι ενημερώθηκα από τα Μέσα και όχι από την επίσημη ομοσπονδία του στίβου.

Οι ισχυρισμοί περί δήθεν χρήσεως από εμέ απαγορευμένης ουσίας ή απαγορευμένης μεθόδου είναι εκτός πραγματικότητας. Η άνωθεν εντολή από την IAAF για τιμωρία μου στηρίχθηκε εξ ολοκλήρου σε μία παντελώς αόριστη και επιστημονικά ατεκμηρίωτη “εκτίμηση-υποψία”, κάποιων αγνώστων σε εμέ ιατρών της IAAF δίχως να συνοδευτεί από επαρκή στοιχεία ή έστω στοιχειώδεις εξηγήσεις.

Με δεδομένο ότι το σκεπτικό όπου βασίστηκε η τιμωρία μου αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία για τον αθλητικό κόσμο και κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων μου αλλά και του τεκμηρίου της αθωότητας, παρακαλώ θερμά τα Μέσα να διαχειριστείτε με περισσή επιφυλακτικότητα την υπόθεση αυτή. Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να καταδείξω την αυθαιρεσία των έξωθεν Αρχών που επιχειρούν με φανταστικές αιτιάσεις να σπιλώσουν την πορεία μου”.

Προηγούμενο άρθροΤα όρια για το παγκόσμιο Εφήβων – Νεανίδων
Επόμενο άρθροΝτεμπούτο για τους Ελληνες…πάρτι για τον Ρώσο (+VIDEO)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ