Έτοιμες για νέες προκλήσεις με τον πήχη είναι η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Κατερίνα Στεφανίδη.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το 4,67 μ., του Ρουέν θα αγωνιστεί το Σάββατο στο Βαντέ η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη θα επιδιώξει να “δει” τον πήχη ακόμη υψηλότερα και σε αυτό θα την βοηθήσει και ο συναγωνισμός. Στην ίδια διοργάνωση θα πάρει μέρος η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2011 στο Νταεγού Fabiana Murer, με φετινό 4,56 μ., η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2012 Irina Sbodova, αλλά και η Γαλλίδα Μarion Lotut.

Η Κυριακοπούλου μετά την Γαλλία θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο ΣΕΦ, όπου θα φιλοξενηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κι έπειτα έχει δύο αγώνες στην Ευρώπη σε Στοκχόλμη (19/2) και Μπέρμιγχαμ (21/2). Η Κυριακοπούλου με 4,67 μ. είναι η τρίτη αθλήτρια φέτος στον κόσμο και η δεύτερη στην Ευρώπη.

Στην άλλη όχθη του ατλαντικού σε μια διοργάνωση που τα τελευταία δύο χρόνια βελτιώνει το ατομικό της ρεκόρ, στο Flagstaff της Αριζόνα, θα αγωνιστεί το Σάββατο η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η “ασημένια” πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη χρονιά και έχει φτάσει το ρεκόρ της στα 4,60 μ., που είναι μια από τις κορυφαίες επιδόσεις στον κόσμο. Στον τέταρτο αγώνα της στη σεζόν, η αθλήτρια του Νικ Ηisong θέλει να κυνηγήσει να ανέβει ακόμη υψηλότερα και να διατηρήσει την παράδοση που την θέλει να κάνει ατομικό ρεκόρ στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Πηγή: ΣΕΓΑΣ

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα… πολλών αστέρων!
Επόμενο άρθροΠήραν… μπροστά οι μηχανές στο ΣΕΦ –Οι μικροί πρωταγωνιστές (video)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ