Το «τσεκούρι του πολέμου» θάφτηκε. Τουλάχιστον με αυτή τη διάθεση επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ την Τετάρτη ο Δημήτρης Κυτέας και ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ και ο προπονητής του είχαν ραντεβού με τον Κώστα Παναγόπουλο.

Η μεταξύ τους συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και φαίνεται πως ο έμπειρος τεχνικός έχει διάθεση να ρίξει τους τόνους που ανέβασε κατακόρυφα έπειτα από την απόφαση του ΣΕΓΑΣ να μην τον συμπεριλάβει στους ομοσπονδιακούς προπονητές για την επόμενη χρονιά. Ο Κυτέας δήλωσε διαθέσιμος για συνεργασία και βέβαια αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει αδιάφορο στον ΣΕΓΑΣ. Άλλωστε πρόκειται για άνθρωπο που καθοδηγεί τον Φιλιππίδη, αλλά και τον Παναγιώτη Λάσκαρη.

Βέβαια, στην ομοσπονδία θα περιμένουν να δουν τι θα φέρει το μέλλον, όπως είχαν κάνει στην αντίστοιχη περίπτωση της Βούλας Παπαχρήστου, όταν την έβγαλαν από το σχεδιασμό, για άλλους λόγους τότε. Μάλιστα, ο ΣΕΓΑΣ φαίνεται διατεθειμένος να εφαρμόσει αντίστοιχη τακτική και στην επόμενη φάση της υπόθεσης με τον Κυτέα. Πιο απλά, αν η συνεργασία του είναι στο επιθυμητό επίπεδο τους επόμενους μήνες, τότε ο προπονητής δεν θα περιμένει μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο- που γίνονται οι «κρίσεις»- προκειμένου να επανέλθει στις τάξεις των ομοσπονδιακών.

Προηγούμενο άρθροΔεν του φτάνουν τα 10 αγωνίσματα-Ο Ashton Eaton θα δοκιμάσει και 400 μ. εμπόδια
Επόμενο άρθροΟ ΣΕΓΑΣ κάνει… επέκταση- Παίρνει κι άλλο χώρο για ξενώνες στο ΟΑΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ