30/05 – Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κ.Παναγόπουλος απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της World Athletics S.Coe, με ενημέρωση για τον αγωνιστικό προγραμματισμό του ΣΕΓΑΣ καθώς και πρόταση να ισχύσει το ranking του Tokyo στα Εθνικά Πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις εθνικών ομάδων όπως το Βαλκανικό.

29/05 – Ενημερωτική συγκέντρωση των Ενώσεων και Σωματείων της Αττικής θα γίνει τη Δευτέρα 1/6 στις 7μμ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ν.Σμύρνης, παρουσία του προέδρου της ομοσπονδίας Κ.Παναγόπουλου και του γγ Β.Σεβαστή, αλλά και των προέδρων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας Χ.Γεωργακόπουλου και της ΕΑΣ Πειραιά και Ν.Δ Αττικής, Θ.Βόσου.

25/05 – Τη 16η Υπουργική Σύνοδο του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 47 χωρών, θα διοργανώσει η Ελλάδα στις 5 Νοεμβρίου 2020. 

23/05 – Το διεθνές meeting στίβου γυναικών Filothei Women Gala αναβάλλεται με πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του τον Σεπτέμβριο 2020, αφού αναδιαμορφωθεί με «απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων»

20/05 – Διετές «Σύμφωνο Συνεργασίας», με αντικείμενο την επαναλειτουργία των κλειστών γυμναστηρίων «Σπίτι του Κλειστού Στίβου και του Βόλεϊ» και «Προπονητικό Κέντρο του Βόλεϊ», υπέγραψαν σήμερα στο δημαρχείο Παιανίας ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης. (->ανακοίνωση)     

19/05 – Μετά από παρέμβαση του ΣΕΓΑΣ έχει αλλάξει η Ιατρική Βεβαίωση (και έχει φύγει από κάτω η παράγραφος για τα εργαστηριακά δεδομένα που οδηγούσε πολλούς γιατρούς να ζητάνε την διενέργεια του τεστ για COVID 19) ->νέα έκδοση

15/05 – Σειρά συσκέψεων έγιναν για την ολοκλήρωση των πρωτοκόλλων που αφορούν τους κανόνες διεξαγωγής αγώνων εντός και εκτός σταδίου. Στόχος του ΣΕΓΑΣ είναι να ολοκληρώσει έως τέλος Μαΐου το σχετικό πρωτόκολλο, το οποίο θα υποβάλλει και στην Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και στα μέσα Ιουνίου το αντίστοιχο που θα αφορά τους αγώνες δρόμου, που αν όλα εξελιχθούν ευνοϊκά θα γίνουν το Φθινόπωρο.

10/05 – Αντίστοιχος αγώνας challenge επί κοντώ με το πρόσφατο “Garden Clash”των ανδρών, προετοιμάζεται από τη WA για γυναίκες, με την Κατερίνα Στεφανίδη, μαζί με τις Nageotte και Newman (θα ήταν η Morris αλλά ένας τραυματισμός την κρατάει εκτός)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here