Αναχωρούν την Πέμπτη 30 Ιουνίου για την Πολωνία και την Ιταλία οι εθνικές ομάδες Συνθέτων Αγωνισμάτων γυναικών και ανδρών αντίστοιχα, που θα συμμετάσχουν 2-3 Ιουλίου στις διοργανώσεις του ευρωπαϊκού κυπέλλου συνθέτων (και επιστρέφουν τη Δευτέρα 4/7)

Oι 7θλήτριες :
Σοφία Υφαντίδου – Φίλιππος Βέροιας
Ευθυμία Κολοκυθά – ΓΣ Αλεξάνδρειας
Ειρήνη Δανιήλ – Πανελλήνιος ΓΣ
Ελένη Τζήκα – Α.Ε.Κ.
μετέχουν στη Σούπερ Λίγκα της διοργάνωσης στο Τορούν της Πολωνίας
www.ecce2011torun.pl (-> team manual)
με Γαλλία, Τσεχία, Ρωσσία, Ουκρανία, Εσθονια, Μ.Βρετανία (όπως είχαν τερματίσει κατα σειρά το 2010) και την Ολλανδία που ανέβηκε μαζί με την Ελλάδα.
-> αποτελέσματα
Την ομάδα των γυναικών θα μπορέσει να ενισχύσει τελικά η Σοφια Υφαντίδου που στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων είχε τραυματιστεί στο πρώτο αγώνισμα.
Με αντίστοιχες συνθέσεις, η ομάδα των γυναικών την προηγούμενη χρονιά (με τη Στρατάκη αντί της Τζήκα) κατάφερε να ανέβει στην κορυφαία κατηγορία, ενώ και οι άνδρες ανέβηκαν στην Α’.

Οι 10θλητές :
Ανδρέας Τσούκαλης – ΓΣ Κηφισιας
Κώστας Καραμουσαλής – Ολυμπιακός ΣΦΠ
Κυριάκος Πηλίδης – ΑΣ Τιταν Σερβιων
Παναγιώτης Μαυρουδάκης – ΟΦΚΑ Σερρών
αγωνίζονται στην Α΄ κατηγορία στο Μπρεσανόνε της Ιταλίας
http://www.brixia-athletics.org/ (-> team manual)
με Σουηδία και Ισπανία -που έπεσαν απο Superleague- Μ.Βρετανία, Ελβετία, Ιταλία, Ολλανδία, και το Βέλγιο που ανέβηκε με την Ελλάδα.

Του χρόνου δεν θα διεξαχθεί η διοργάνωση, όπως ούτε και το Ευρωπαικό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων καθως θα γίνει το εμβόλιμο πανευρωπαικό πρωτάθλημα στο Ελσίνκι σε 1 ακριβώς χρόνο (27/6 – 1/7, -> ενδεικτικό πρόγραμμα), που θα διεξάγεται με κάποιες ιδιαιτερότητες και τις ολυμπιακές χρονιές. Επίσης, όπως είχε γίνει και πριν 3 χρόνια στο τότε ευρωπαικό κύπελλο, οι ομάδες των συνθέτων θα αξιολογηθούν συνολικά και ανεξάρτητα κατηγορίας και θα σχηματιστούν κοινές ομάδες Ανδρών – Γυναικών εν όψει της επόμενης διοργάνωσης.

Προηγούμενο άρθροΗ ομάδα για τους Βαλκανικούς Α/Γ (2-3 Ιουλίου, Βουλγαρία)
Επόμενο άρθροΑνεβαίνει ο Φιλιππίδης, ξεπέρασε τα 5,67 μ. στο Biberach, κάνοντας και το όριο για Daegu

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ