Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Σταύρο Δουβή στάλθηκε σήμερα από τον ΣΕΓΑΣ ζητώντας την παρέμβασή του για την επίλυση του προβλήματος σχετικά με την χρήση των σταδίων ΣΕΦ και Παιανίας.

Στην επιστολή τονίζονται τα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην προετοιμασία των αθλητών-τριών, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της περιόδου για τον κλειστό στίβο, αλλά και για τις διοργανώσεις που έχει προγραμματίσει η Ομοσπονδία στα στάδια αυτά, ενώ αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η ματαίωση και της δεύτερης κατά σειρά αγωνιστικής ημερίδας που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 20/1/2007 στο κλειστό στάδιο της Παιανίας.

Για πρώτη φορά φέτος υπάρχει κίνδυνος να χαθεί εξολοκλήρου η περίοδος του κλειστού στίβου και γιʼ αυτό το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ απευθύνει έκκληση στον ΓΓΑ να επιληφθεί προσωπικά, ώστε να γίνουν άμεσες ενέργειες προς την διοίκηση του Σ.Ε.Φ και της ΚΑΕ Ο.Σ.Φ.Π, ώστε να είναι ελεύθερες οι ημερομηνίες της 21/02/07 (Βαλκανικοί Αγώνες) και 24/02/07 (Διεθνές Meeting) αναφέρεται στην επιστολή.

Επίσης σχετικά με το κλειστό στάδιο της Παιανίας, τονίζεται η χαρακτηριστική καθυστέρηση από την Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, που είναι αρμόδια για την χορήγηση της άδειας λειτουργίας, να επισκεφθεί για αυτοψία την εγκατάσταση την Παρασκευή 19/01/07 και ζητείται για μια φορά ακόμη η παρέμβαση του ΓΓΑ, για την άμεση έκδοση της άδειας λειτουργίας ώστε να υλοποιηθεί το υπόλοιπο του αγωνιστικού προγράμματος της ομοσπονδίας.

Πηγή: segas.gr

Προηγούμενο άρθροΙεράπετρα 2007-Hμερίδα
Επόμενο άρθροΔιασυλλογικά πρωταθλήματα σε ανώμαλο έδαφος 2007