Σε συνέχεια της απόφασης ματαίωσης του πανελληνίου Μαραθωνιου (->εδώ) και σχετικών αντιδράσεων πρωταθλητών (->εδώ) λάβαμε το ακόλουθο email από τον κο Ηρακλή Αθανασόπουλο, με τίτλο “περί του πρακτέου…τι?” όπου παραθέτει και πρόταση απευθυνόμενος στην Ομοσπονδία, για τέλεση του πανελληνίου πρωταθλήματος Μαραθωνίου στη Μεσσηνία.
(σσ: στις περιοχές επιπέδου Α επιτρέπονται διοργανώσεις σε εξωτερικό χώρο με έως 50 συμμετέχοντες)

Κύριοι, συνεργάτες και φίλοι καλησπέρα!
Ομιλώ περί της απαράδεκτης απόφασης του ΣΕΓΑΣ για τη ματαίωση του παν.πρω μαραθωνίου…Εύκολα ανιχνεύεται η αλήθεια…
Η ομοσπονδία ολιγωρεί και εμπαίζει δρομείς, προπονητές, σωματεία. Φέρει ολόκληρη την ευθύνη διότι έχει την υποχρέωση να ετοιμάζει εναλλακτικές… Διαθέτει για τέτοιες πρόνοιες ικανούς και καλοπληρωμένους από πολλές πλευρές τεχνικούς (διπλομισθία, ενίοτε τριπλομισθία, αποσπάσεις, κοκ).
Με την ανακοίνωσή της περί ματαίωσης δεν λέει απλά τη μισή αλήθεια αλλά την αποκρύπτει!!!
Γι΄αυτό έστειλα προς τον πρόεδρο, τον γεν γραμ, τον εθνικό προπονητή, την επιτροπή ανάπτυξης και την επιτροπή αγώνων την παρακάτω πρόταση: 

“Κύριοι καλησπέρα! Λυπάμαι γι΄αυτό: http://www.segas.gr/index.php/news/8152-mataionetai-to-panellinio-protathlima-marathoniou-dromou Βιαστήκατε ή εντάξατε αυτή την ντροπιαστική απόφαση στο “παιχνίδι” σας εν’ όψει εκλογών και πιθανών αλλαγών? Με άλλα λόγια καταφέρατε άλλο ένα βαρύ κτύπημα στις μεγάλες αποστάσεις από τα πολλά!!! Ολα τα αγωνιστικά μηνύματα των τελευταίων ετών δείχνουν ότι έρχεται η “άνοιξη” των μεγάλων αποστάσεων. Σας το “φωνάζουν” οι επιδόσεις των δρομέων μας!!! Να τις ακούσετε, τώρα τελευταία ώρα και να φροντίσετε για την τέλεση του πρωταθλήματος…

Ιδανικός τόπος προβάλλει η Μεσσηνία (περιοχή Α΄) με την πιστοποιημένη, ασφαλή, ευνοική δρομικά, εύκολα επιτηρούμενη διαδρομή της Μεσσηνης σε μορφή out-and-back (Νησί -Βαλύρα – Νησί) και elgibile για επιδόσεις. Υπάρχει ικανός χρόνος προετοιμασίας ακόμα και για την τήρηση της ημερομηνίας (8η Νοε) πόσο μάλλον για παράταση μιας εβδομάδας (15η Νοε). Αρκεί να θέλετε…Αν δεν θελετε γιατί τιμωρείτε τους δρομείς, τους προπονητές και τα σωματεία τους? Ελπίζω να ανακαλέσετε και να προχωρήσετε στη διεξαγωγή…
Ευχαριστώ! Ηρακλής Αθανασόπουλος” 

Σημειώστε ότι το παν.πρω μαραθωνίου διεξάγεται χωρίς διακοπή από το 1948 και εντεύθεν…Δηλαδή ο αγώνας του 2019 ήταν ο 71ος συνεχής μεταπολεμικά. Τίθεται υπ΄όψιν σας η πρότασή μου…Χρησιμοποιήστε την όπως επιθυμείτε. Δεν φέρει καμία ευθύνη η όποια κυβέρνηση. Αυτή (η κυβέρνηση) φροντίζει την προστασία της υγείας του συνόλου των κατοίκων της χώρας μας. Η αποποίηση ευθυνών απο τους ομοσπονδιάρχες μήπως συστήνει και παράβαση καθήκοντος?

Καλή συνέχεια…
Ηρακλής Αθανασόπουλός

Προηγούμενο άρθροΓενικό λουκέτο και απογοήτευση – εξαφάνιση του στίβου στο Β’ επίπεδο
Επόμενο άρθροΕπιστολή κ. Φωτίου για επανεξέταση μέτρων περιορισμού άθλησης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ