Την κουβέντα που περίμεναν να ακούσουν από τον Αντώνη Σαμαρά είπε ο πρωθυπουργός στον Σπύρο Καπράλο και τον Γιάννη Ανδριανό.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ο υφυπουργός Αθλητισμού του εξέθεσαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει για τον ελληνικό αθλητισμό τόσο έπειτα από τις δραματικές περικοπές στην επιχορήγηση των ομοσπονδιών, όσο και άλλα ζητήματα που ορθώνουν εμπόδια στο δρόμο τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντώνης Σαμαράς τους ενημέρωσε πως η επιχορήγηση δεν θα μείνει στα 11 εκατ. ευρώ, που έριξε σε… απελπισία όλες τις ομοσπονδίες, αλλά κυρίως τους αθλητές και τους προπονητές. Το επιπλέον ποσό με το οποίο θα στηριχθούν δεν ανακοινώθηκε, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΕ ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε πως θα δώσει άμεση λύση και σε άλλα προβλήματα του αθλητισμού.

«Αναμένουμε συγκεκριμένες κινήσεις από τη μεριά του πρωθυπουργού πριν το τέλος του μήνα έτσι ώστε οι ομοσπονδίες να έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν στον προγραμματισμό της χρονιάς, ενώ θεωρούμε απαραίτητο επίσης να προχωρήσουν οι θεσμικού χαρακτήρα αλλαγές με βάση το πλαίσιο που έχει τεθεί από την ΕΟΕ και τις ομοσπονδίες», δήλωσε ο Κώστας Παναγόπουλος έπειτα από αυτή την εξέλιξη, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το θετικό βήμα που έγινε.

Προηγούμενο άρθρο«Καμπάνα» και για τον Powell -18 μήνες αποκλεισμός για τον πρώην ρέκορντμαν
Επόμενο άρθροWarren Weir: Ο «μικρός» που κάνει προπόνηση με τους… θεούς του στίβου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ