Ημερίδα επιμόρφωσης προπονητών θα γίνει το Σάββατο (28/2) στα Τρίκαλα, μια μέρα πριν την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε Ανώμαλο Έδαφος.

Την ημερίδα θα ανοίξει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μπράιτον Γιάννης Πιτσιλαδής, με θέμα: «Πως να ανακτήσουμε αθλητές υψηλού επιπέδου στους δρόμους μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων».

Ο κ. Πιτσιλαδής είναι διευθυντής του εργαστηρίου της Φυσιολογίας της άσκησης στο Πανεπιστήμιο του Μπράιτον έχει μακρόχρονη έρευνα στην ανθρώπινη υγεία και απόδοση, ενώ έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη τράπεζα DNA biobank από αθλητές παγκόσμιας κλάσης. Παράλληλα είναι επικεφαλής μιας διεθνούς επιτροπής στην οποία συμμετέχουν Πανεπιστήμια, Αθλητές και επιχειρήσεις του χώρου και δραστηριοποιείται στην κατεύθυνση των «καθαρών» αθλητών και «καθαρών» αγώνων.

Ο δεύτερος εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο προπονητής και καθηγητής των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας, Δημήτρης Σούλας, που θα αναφερθεί: «Στον μακροχρόνιο προγραμματισμό των στοιχείων προπονητικής επιβάρυνσης στους δρόμους ημιαντοχής και αντοχής».

Το σεμινάριο θα γίνει στις 18.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικάλων.

Δείτε ακόμη:

Δυνατές μάχες στα Τρίκαλα- Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (1/3)

Προηγούμενο άρθροΔυνατές μάχες στα Τρίκαλα- Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (1/3)
Επόμενο άρθροCoe: Δεν υπάρχει μόνο ο Bolt στο στίβο- Θα πάθουμε ότι η πυγμαχία με τον Muhammad Ali

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ