Το 2010 είναι η χρονιά που η παγκόσμια δρομική κοινότητα γιορτάζει στην Αθήνα και το Μαραθώνα την επέτειο των 2500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα το 490π.χ., που σηματοδοτεί την αρχή της Μαραθώνιας ιδέας.

Ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά την ATHENS CLASSIC MARATHON EXPO στο πλαίσιο του 28ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί και φέτος στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου από τις 13:00 ως τις 20:00, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου από τις 09:00 ως τις 18:00. Τις ίδιες ημέρες και ώρες λειτουργεί στο Ζάππειο Μέγαρο το Κέντρο Εγγραφών των δρομέων.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης μπορούν να δουν τις ολοκαίνουργιες κολεξιόν των αθλητικών και δρομικών ειδών και αξεσουάρ, να ενημερωθούν στα περίπτερα Μαραθώνιων και άλλων Αγώνων Δρόμου, να δοκιμάσουν προϊόντα διατροφής και υγείας που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού, να μάθουν τις προσφορές αθλητικών ταξιδιών της επόμενης χρονιάς, να συνευρεθούν με χιλιάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα και 50 διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Η Έκθεση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2010 αποτελεί βασικό μέρος των εορταστικών εκδηλώσεων της επετείου των 2500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα (490π.χ.), κερδίζοντας έτσι μεγάλη προβολή από τα ΜΜΕ. Παράλληλες εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στον περιβάλλοντα χώρο του Ζάππειου Μεγάρου, όπως συναυλίες, διαγωνισμοί και άλλα happenings, δίνοντας αίσθηση γιορτής όπως ταιριάζει στη διοργάνωση.

Το 2010 αυξάνει τις μέρες λειτουργίας της από δύο σε τρεις, ώστε να φιλοξενήσει με άνεση τον διπλασιασμό των επισκεπτών της σε σχέση με το 2009. Έτσι θα δώσει στους Εκθέτες της τη δυνατότητα να αυξήσουν τη διαφήμιση και την προώθηση πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών τους. Οι θεματικές κατηγορίες των εκθεμάτων είναι ο αθλητισμός, ο τουρισμός και η υγεία. Αναμένονται περίπου 30.000 Επισκέπτες και στις τρεις ημέρες της λειτουργίας της.

Για πληροφορίες που αφορούν τους Επισκέπτες και τους Εκθέτες, μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο της Έκθεσης κ. Γκουτζιούπα Γεώργιο, στο τηλ: 210 3614177, στο κινητό: 699 727 3346, στο e-mail: marathonexpo[at]energyevents.gr και στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης του Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών: www.athensclassicmarathon.gr

Με αθλητικού Χαιρετισμούς

Γκουτζιούπας Γεώργιος
Marathon EXPO project mgr

Προηγούμενο άρθροRieti: Παγκόσμιο ο Rudisha με 1’41.01
Επόμενο άρθροΣυνερχεται την 1η Σεπτ. η Τεχνική Επιτροπή της ΚΟΕΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ