Όποιος θεωρεί τους Γερμανούς ψυχρούς και θεωρεί ότι μόνο οι μεσογειακοί λαοί ξέρουν να… γλεντάνε, δεν έχει δει τα μίτινγκ που κάνουν. Γιατί στο Βερολίνο, στην πρώτη έκδοση του περίφημου ISTAF- που είναι παράδοση στον ανοιχτό- σε κλειστό στίβο, έστησαν ολόκληρο πάρτι, με την κορύφωση στη δισκοβολία.

Αυτό δεν ήταν αγώνισμα, αλλά σόου «στημένο» πάνω στη μονομαχία του Robert Malachowski με τον «γηπεδούχο» Robert Harting. Το πάρτι ξεκίνησε από τα αποδυτήρια, όπου… τρύπωσε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης λίγο πριν αρχίσει η δισκοβολία, που έκλεισε το πρόγραμμα του μίτινγκ. Εκεί ο Malachowski έπαιζε βελάκια με στόχο ένα ομοίωμα του Harting, ενώ ο Γερμανός είχε αρπάξει τον «χάρτινο» Πολωνό αντίπαλό του και του βουτούσε το κεφάλι σε μπογιά.

Λίγη ώρα αργότερα, η παρουσίαση έγινε στα πρότυπα μεγάλης αναμέτρησης της πυγμαχίας, με τους δύο αθλητές να βγαίνουν μέσα από καπνούς και σκοτάδι, με αμφίεση που παρέπεμπε σε μποξέρ, ενώ αντάλλαξαν και τις ρόμπες που φορούσαν!

Μετά από όλα αυτά, ήρθε και η ώρα της αγωνιστικής δράσης, στον ειδικό χώρο για δισκοβολία που είχαν συναρμολογήσει στο μεταξύ οι υπεύθυνοι. Εκεί προέκυψε άλλος πρωταγωνιστής, αφού τη μεγαλύτερη βολή έκανε ο Martin Wierig (64,82 μ.), με τον Malachowski δεύτερο (63,73 μ.) και τον Harting τέταρτο (62,20 μ.).

Προηγούμενο άρθρο«Ετοιμοπόλεμοι» Δουβαλίδης και Φιλιππίδης –Σε ρυθμό Παγκοσμίου στο Βερολίνο
Επόμενο άρθροΣτα 1,73μ η Γκούσιν, παγκύπριο με 1,90μ η Καλλένου στο Τέξας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ