Η είδηση για την απώλεια της Μαριάννας Ζαχαριάδη, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του Κυπριακού Αθλητισμού. Η πρωταθλήτρια μας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 23 ετών, ύστερα από την άνιση μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο, αφήνοντας πίσω της δυσαναπλήρωτο κενό. Ένας νέος άνθρωπος με μοναδικά ψυχικά χαρίσματα, και αστείρευτο αθλητικό ταλέντο μας αποχαιρέτησε νωρίς.

Η Μαριάννα υπήρξε κορυφαία αθλήτρια τους άλματος επί κοντώ, σημείωσε μεγάλες επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο από πολύ νεαρή ηλικία, και διετέλεσε αναπόσπαστο μέλος των Εθνικών ομάδων του Στίβου και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Θα θυμόμαστε με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια τις στιγμές που ζήσαμε τόσο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα το 2009, όσο και στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στο Δελχί το 2010, όταν την καμαρώσαμε αργυρή νικήτρια στο βάθρο, να μας χαρίζει το πλατύ χαμόγελο της.

Εις μνήμην της Μαριάννας, το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, αποφάσισε να θεσμοθετήσει βραβείο για την καλύτερη νεάνιδα αθλήτρια του Στίβου, που θα απονέμεται σε ειδική τελετή ετησίως.

Ο Πρόεδρος, το Εκτελεστικό Συμβούλιο, και οι εργαζόμενοι στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια, στην οικογένεια της Μαριάννας Ζαχαριάδη.
Αντιπροσωπεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής θα παραστεί στην κηδεία της.
Καλό ταξίδι Μαριάννα.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
30 Απριλίου 2013

Προηγούμενο άρθροΠλήρης στους ΑΜΚΕ η Κύπρος
Επόμενο άρθροΔέκα χρόνια στην Pishchalnikova

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ