Είτε είναι εξαιρετικά ξεχασιάρης, είτε το αμέλησε εσκεμμένα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο για τον Shawn Crawford. Τα επόμενα δύο χρόνια θα βλέπει αγώνες μόνο ως θεατής. Και με δεδομένο πως είναι ήδη 35 χρονών, μάλλον ήρθε το τέλος.

Ο Αμερικανός «χρυσός» Ολυμπιονίκης των 200 μ. στην Αθήνα- που ήταν δεύτερος το 2008 στο Πεκίνο- τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό για την παραβίαση των κανονισμών περί ντόπινγκ. Ο Crawford απέτυχε να συμπληρώσει τα έγγραφα για τα whereabout τρεις φορές μέσα σε 18 μήνες. Πρόκειται για τις πληροφορίες που δίνουν οι αθλητές για το πού βρίσκονται προκειμένου να είναι στη διάθεση των ελεγκτών για αιφνίδιους ελέγχους ντόπινγκ.

Η μάνατζερ του, Kimberly Holland υποστηρίζει πως πρόκειται για παρεξήγηση, προσθέτοντας πως ο Crawford είχε ανακοινώσει πως αποχωρεί από την ενεργό δράση πέρυσι έπειτα από τα τράιαλς των ΗΠΑ. Βέβαια οι αθλητές οφείλουν να γνωρίζουν πως βγαίνουν από τις λίστες για αιφνίδιους ελέγχους- και κατά συνέπεια απαλλάσσονται από την υποχρέωση να δηλώνουν τα whereabout- μόνο κάνοντας σχετικό γραπτό αίτημα.

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα με 13.86 ο Δουβαλίδης
Επόμενο άρθροΒαδίζει στο Σαν Τζιοβάνι, σκέφτεται τη Μόσχα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ