Το πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο για κριτές βάδην οργανώνει ο ΣΕΓΑΣ αύριο Σάββατο 17 Ιανουαρίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΟΑΣΙΣ στη Γλυφάδα.
Στο σεμινάριο έχουν κληθεί και θα διδάξουν διεθνείς κριτές του αγωνίσματος Βάδην.

Ο Ιταλός Νίκολα Μάτζιο θα είναι ο εισηγητής σε δύο θέματα στην «Τεχνική και εξήγηση των κανονισμών» και «κανονισμοί σχετικά με το Pit Lane».
Εισηγήτρια θα είναι και η ελληνίδα διεθνής κριτής Ζωή Γκίνη και θα αναφερθεί στο θέμα «διαχείριση του αγώνα» ενώ ο Φρεντερικ Μπιάνκι θα μιλήσει με θέμα «σύστημα επικοινωνίας σε μεγάλους αγώνες και τρόποι αποδοτικότητας των κριτών».

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επίσης προβολές βίντεο για το Βάδην της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF) .
Στο σεμινάριο θα πάρουν μέρος περίπου 50 Έλληνες κριτές οι οποίοι στη συνέχεια θα δώσουν γραπτές και προφορικές εξετάσεις για να μπορέσουν να πάρουν τον τίτλο του διεθνούς κριτή διαφόρων κατηγοριών στο βάδην.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής στις 10.00 κατά την έναρξη του σεμιναρίου το οποίο θα διαρκέσει, με μικρή διακοπή έως τις 20.30.

Με την ευκαιρία του πανελληνίου πρωταθλήματος 50χλμ βάδην που διεξάγεται την Κυριακή στον Σχινιά (08.30) οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα έχουν την ευκαιρία για πρακτική εξάσκηση.

“πηγή:ΣΕΓΑΣ”

Προηγούμενο άρθρο2o Φεστιβαλ Κρητικού Στίβου 2015
Επόμενο άρθροΟ Κώστας Φιλιππίδης κάνει την αρχή για φέτος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ