Τον κάλεσε στο σπίτι του, του πήρε ότι… πολυτιμότερο είχε και από πάνω θα τον πληρώσει κιόλας! Ο Renaud Lavillenie δεν είναι δα και ο ιδανικός προσκεκλημένος για τον Sergey Bubka.

Ο Ουκρανός πάντως έδειξε ανωτερότητα, ως όφειλε. Ο «τσάρος» πρώην- από το βράδυ του Σαββάτου- κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ του επί κοντώ υποκλίθηκε μπροστά στον Γάλλο που του τα πήρε όλα μετά από 21 χρόνια.

«Είναι υπέροχη ημέρα. Είναι υπέροχη εμφάνιση, είμαι πολύ χαρούμενος για τον Renaud και υπερήφανος, γιατί είναι μεγάλος αθλητής και ένα παράδειγμα προς μίμηση. Είναι ο ιδανικός διάδοχος», είπε ο Bubka για προσθέσει μερικές πινελιές ευτυχίας ακόμη στην έκσταση που ζει ο Lavillenie. Γιατί αυτά τα λόγια από το στόμα του ανθρώπου που έγραψε την ιστορία του αγωνίσματος είναι… κάτι σαν παγκόσμιο ρεκόρ από μόνα τους.

«Δεν είμαι απογοητευμένος, αν και πίστευα ότι το ρεκόρ θα είχε καταρριφθεί νωρίτερα. Είναι καλό για τον στίβο. Δεν λυπάμαι, το αντίθετο μάλιστα. Τίποτα δεν αλλάζει για εμένα. Αυτό είναι για τη νέα γενιά των αθλητών», κατέληξε ο Bubka που παρακολούθησε μπροστά στα μάτια του τον Γάλλο να καταρρίπτει τον μύθο του… ακατάρριπτου παγκοσμίου ρεκόρ.

Προηγούμενο άρθροΚάποιος να σταματήσει την Dibaba –Τρίτο παγκόσμιο ρεκόρ μέσα σε 2 εβδομάδες!
Επόμενο άρθροΤα 616 εκατοστά, τα 12 ράμματα, ο Superman και ο Felix (photos & video)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ