Στο δημοτικό γυμναστήριο Γλυφάδας έγινε χθες βράβευση του παγκοσμιου πρωταθλητη του ύψους Δημήτρη Χονδροκούκη και του προπονητή και πατέρα του Κυριάκου, οι οποίοι είναι δημότες Γλυφάδας, απο τον δήμαρχο κο Κόκκορη και φορείς του δήμου. Και οι 2 τους αναφέρθηκαν στα προβλήματα που προσπαθούν να αντιμετωπίζουν οι αθλητές του στίβου, στην προσπάθεια που κάνουν, ενώ χαρακτηριστικά μίλησαν για τον συγκεκριμένο χώρο όπου ξεκίνησε τον αθλητισμό αλλά και πρωταθλητισμό ο Δημήτρης και την επιδίωξή τους να αθλούνται καθημερινά στο περιθώριο του διαβάσματος για το Σχολείο, ακόμη και πολύ βραδινές ώρες.
Στη συνέχεια ο Χονδροκούκης παρέμεινε με πλήθος παιδιών του ΓΣ Γλυφάδας που προπονούνται εκεί, μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους, κάτι που ενθουσίασε παιδιά και γονείς.
Πριν τη βράβευση του Χονδροκούκη, προηγήθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας η παράδοσή του απο το Κέντρο του Αγ.Κοσμά όπου ανήκε τον τελευταίο καιρό, στον δήμο Γλυφάδας, κατόπιν προσπαθειών του δήμου ο οποίος και σε άλλα αθλητικά θέματα και ιδίως σε εγκαταστάσεις κάνει σημαντικά βήματα, σε κατασκευή γηπέδων ενώ υπάρχει και η πρόθεση βελτίωσης των εγκαταστάσεων του δημοτικού γυμναστηρίου-Σταδίου.

Προηγούμενο άρθροΠαίζει μπάσκετ και ετοιμάζεται για το Οσλο (+video)
Επόμενο άρθροΣτον…αέρα το Σχολικό Πρωτάθλημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ