Πραγματοποιείται αύριο Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία στις 10.30 το πρωί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΕΑΣ στην οποία συμμετέχουν οι έξι Γυμναστικοί Σύλλογοί – Μέλη της Ομοσπονδίας

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς από τον πρόεδρο κ. Αντώνη Δράκο και τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Αντώνη Γεωργαλλίδη και ο Οικονμικός Απολογισμός από τον Ταμία κ. Σοφοκλή Χαραλαμπίδη. Θα εγκριθούν επίσης ο Προϋπολογισμός και ο αγωνιστικός προγραμματισμός του 2011ενώ θα συζητηθούν και άλλα θέματα που απασχολούν το άθλημα του στίβου.

Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη από επιτυχίες. Η Μαριάννα Ζαχαριάδη κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο Επί Κοντώ με 4.40μ. στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες. Η Ελένη Αρτυματά κατέκτησε την έκτη θέση στα 200μ. στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης με νέο Παγκύπριο Ρεκόρ. Ο Κυριάκος Ιωάννου κατέκτησε την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου . Ο Αλέξανδρος Πουρσανίδης κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στην σφυροβολία στην πρώτη Ολυμπιάδα Νέων και η Λεοντία Καλλένου την 4η θέση στο ύψος.

Η νέα χρονιά είναι γεμάτη με πάρα πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό επίπεδο , ενώ ξεχωρίζουν οι ΑΜΚΕ και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ομάδων. Στις εσωτερικές διοργανώσεις αποκορύφωμα θα είναι το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.

Προηγούμενο άρθρο2η η Ζαχαριάδη με 4,40 στους Κοινοπολιτειακούς
Επόμενο άρθροΜαγγίνας και Αστροπεκάκη νικητές στον 1ο Γύρο Πόλεων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ