Θεωρείται… Σούπερμαν του στίβου. Τίτλος που συνοδεύει κάθε κυρίαρχο του δεκάθλου. Λογικό λοιπόν η φαντασία να κυριαρχεί στη ζωή του Ashton Eaton.

Ένας από τους πιο… τρελούς αθλητές που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στην παγκόσμια σκηνή, ο Αμερικανός παγκόσμιος ρέκορντμαν και πρωταθλητής δεν κρύβει ποτέ αυτή την πλευρά του εαυτού του.

Απαντώντας λοιπόν στο «χαλαρό» ερωτηματολόγιο που έχει υιοθετήσει η IAAF στην ιστοσελίδα της, ο Eaton μίλησε για το πώς μεγάλωσε σαν Χελωνονιτζάκι, εξήγησε σε τι θα του χρησιμεύσει η προπόνηση αν συναντήσει ζόμπι και αποκάλυψε πως θέλει να κάνει έναν αγώνα τζούντο με τον Bryan Clay.

Ποια είναι η αγαπημένη σου προπόνηση;
Εκείνη της Τετάρτης, γιατί είναι η πιο δύσκολη. Γίνομαι νευρικός γιατί θα τρέξω και μου αρέσει να νιώθω αυτό το αίσθημα φόβου και να το ξεπερνάω.

Ποια είναι η λιγότερο αγαπημένη σου προπόνηση;
Τα βάρη. Δεν είμαι τύπος του γυμναστηρίου, προτιμώ να τρέχω. Αλλά αν με κάνει πιο γρήγορο, μπορώ να το αντέξω.

Ποια είναι τα τρία πράγματα που σε κάνουν να χαίρεσαι γιατί είσαι αθλητής;
1. Ότι έχω θαυμαστές, 2. Ότι μπορώ να κάνω απίθανα πράγματα με το σώμα μου, 3. Ότι ξέρω πως αν γίνει μία αποκάλυψη με ζόμπι έχω περισσότερες πιθανότητες να επιζήσω σε σύγκριση με κάποιον πιο αργό και λιγότερο ευκίνητο.

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα του να είσαι αθλητής;
Δεν μπορείς να κάνεις πολλά αστεία πράγματα που θα ήθελες: σνόουμπορντ, παρκούρ, άλματα από βράχους, αγώνες F1. Πάνω- κάτω είσαι παντρεμένος με τον καναπέ.

Με τι μουσική σου αρέσει να χαλαρώνεις;
Τα ουρλιαχτά της ήττας από τους αντιπάλους μου στο Xbox.

Περιέγραψε την ιδανική ημέρα χωρίς προπόνηση
Ύπνος μέχρι αργά, κάτι ανθυγιεινό για φαγητό, Xbox για μερικές ώρες, έλεγχος του ταχυδρομείου, σνακ, σερφάρισμα στο ίντερνετ, απάντηση των e-mail και ύπνος.

Αν διάλεγες να χαλαρώσεις με έναν αθλητή, ποιον θα επέλεγες;
Την Brianne Theisen Eaton.

Πώς ξεκίνησε το πάθος σου για το ταεκβοντο;
Μεγαλώνοντας παρακολουθούσα συνεχώς Power Rangers και Χελωνονιτζάκια. Ήταν σαν να υπήρχε κάποιος που έκανε πολεμικές τέχνες σε κάθε ταινία, οπότε τριγυρνούσα κλωτσώντας και χτυπώντας δέντρα. Η μητέρα μου με πήγε σε ένα μάθημα ταεκβοντό στα 7 μου και το ερωτεύτηκα.

Ποιος αθλητής στίβου θα ήταν ο πιο σκληρός αντίπαλός σου στο ταεκβοντό;
Ο Bryan Clay. Είναι εκρηκτικός, δυνατός και έχει χαμηλό κέντρο βάρους, οπότε θα είχε καλή ισορροπία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here