Καθώς εξασφαλίστηκε και η παρουσία κριτών, η πρώτη επίσημη ημερίδα κλειστού στίβου για το 2017 γίνεται το Σάββατο 21/1 στον Άγιο Κοσμά (δείτε->εδώ) ενώ ταυτόχρονα γίνεται ημερίδα και στη Θεσσαλονίκη (δείτε->εδώ).

Οι ημερίδες μετράνε για επιδόσεις και όρια για πανελλήνιο πρωτάθλημα, όχι όμως και για όρια μεγάλων διοργανώσεων, για τα οποία εγχώρια θα ισχύσει η μεγάλη ημερίδα στο ΣΕΦ στις 4/2 (δείτε->εδώ)

Στα διεθνή meetings αρχίζει και γίνεται συχνότερη η παρουσία πρωταθλητών μας -στη Γαλλία αγωνίζονται το Σάββατο η Πεσιρίδου και η Κολοκυθά ενώ στις ΗΠΑ κάθε εβδομάδα υπάρχουν κολλεγιακοί αγώνες.
-> Αγώνες ελλήνων στο εξωτερικό

Πέρα από τον κλειστό, υπάρχουν και αρκετοί ακόμα αγώνες. Το Σ/Κ γίνεται στη Ρόδο αθλητικό διήμερο όπου βραβεύεται και η Murer (δείτε->εδώ), στην Αίγινα ο 6ος Αγώνας Δρόμου “Ιωάννης Καποδίστριας” – καθώς και αγώνες ορεινού τρεξίματος σε Βαρυμπόμπη, Λιβαδειά, Ραψάνη Ολύμπου.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρομου είναι ορισμένο για τις 5 Μαρτίου και έχει αποφασιστεί να γίνει στην περιοχή των Τρικάλων.

Προηγούμενο άρθροΤα 28α Κυριακίδεια στις 29/1/2017 στη Φιλοθέη
Επόμενο άρθροΞεχώρισε η νέα γενιά σε ύψος και επικοντώ στον Άγιο Κοσμά – Σε τροχιά ορίου ο Ανδρεάδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ