Η πρωταθλήτρια των 100μ. και 200μ. Ελένη Αρτυματά ξεκίνησε από προχθές ακτινοθεραπεία ακολουθώντας την θεραπευτική αγωγή που της συνέστησε ο γερμανός γιατρός δρ. Γκράφτ προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή στην πελματιαία και να μπορέσει να επαναρχίσει προπονήσεις σε μερικές μέρες όπως της είχε συστήσει μετά την διάγνωση που έκαμε στο τραυματισμένο της πόδι.

Η Αρτυματά είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια προετοιμασίας της στην Κύπρο πριν από το Πάσχα και μετέβη στη Γερμανία για ιατρικές εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό και ακολούθησε θεραπευτική αγωγή. Όταν δοκίμασε να τρέξει στις προπονήσεις ένιωσε ξανά ενοχλήσεις, οπότε αναγκάστηκε να μεταβεί πάλι στη Γερμανία για νέες ιατρικές εξετάσεις.

Ο δρ. Γκράφτ αφού της έκαμε ένεση της συνέστησε αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους για 12 μέρες και μετά να ξεκινήσει προπονήσεις. Η αθλήτρια του ΓΣΕ αν όλα εξελιχθούν ομαλά θα επαναρχίσει προπονήσεις την ερχόμενη βδομάδα, αλλά θα χάσει τους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθούν αρχές Ιουνίου στο Λιχτενστάιν και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων στο Ρεκιάβικ της Ισλανδίας στα μέσα Ιουνίου.

Η Αρτυματά που την περασμένη βδομάδα βρέθηκε στην Κύπρο για να δει την οικογένεια της , θα μπορέσει να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Αύγουστο στο Νταεγού της Κορέας.

Προηγούμενο άρθροΈξι κύπριοι αθλητές στην Έδεσσα
Επόμενο άρθροΜακριά από τις προσδοκίες του ο Ιακωβάκης στην Έδεσσα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ