Ξεπέρασαν τον εαυτό τους οι Αυστραλοί. Γιατί προσπαθώντας να βρουν μία άκρη γιατί δεν γύρισαν από το Λονδίνο με τα Ολυμπιακά μετάλλια που περίμεναν, έχουν βαλθεί να εξειδικευτούν στη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Και βέβαια, βγάζουν τους αντίστοιχους κανόνες που πρέπει να εφαρμόζουν κατά γράμμα οι αθλητές τους.

Πριν από λίγο καιρό, είχαν ανακοινώσει πως δεν θα επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ από τα μέλη της ομάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες. Επιτέλους όμως, η αδικία αποκαταστάθηκε και ο κόσμος μπορεί να ηρεμήσει. Η απόφαση τροποποιήθηκε.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αυστραλίας, οι αθλητές θα μπορούν να πίνουν, αλλά απαγορεύεται να μεθάνε. Μάλιστα, έχουν καταγράψει ακριβώς ποιες συμπεριφορές- που προφανώς σχετίζονται με την κατανάλωση αλκοόλ- απαγορεύονται διά ροπάλου όταν βρίσκεται κανείς στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Έτσι, οι αθλητές δεν θα πρέπει να είναι εριστικοί, επιθετικοί, να βρίζουν, να παραπατάνε, να πέφτουν κάτω, να μιλάνε δυνατά, να λένε ακατανόητα πράγματα ή να δυσκολεύονται να συγκεντρώσουν την προσοχή τους σε κάτι.

Με όλα αυτά βέβαια, καλύτερα να τους απαγορεύσουν ξανά την κατανάλωση αλκοόλ για να… ξεμπερδεύουν. Εκτός κι αν πιστεύουν ότι κάποιος μπορεί να μιλά δυνατά ή να λέει ακατανόητα πράγματα μόνο αν πιει ένα ποτηράκι παραπάνω!

Προηγούμενο άρθροΗ κοιλίτσα της Isinbayeva, τα νέα πλάνα για επιστροφή το 2015 και η απειλή για το 2016
Επόμενο άρθροHome sweet home… στο ΟΑΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ