Λιγες ημέρες αφότου δημοσιοποιήθηκε το Πρωτόκολλο αγώνων εκτός σταδίου και όπως ήδηείχε αναφερθεί στο stivoz.gr (->εδώ) έγινε γνωστό πως στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που έχει επαναπρογραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου, δεν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Δρόμου 3χλμ, καθώς και ο Αγώνας Παιδιών και ΑμεΑ 1000μ.

Από την άλλη θα γίνουν δύο αγώνες 5χλμ – και θα συμμετάσχουν όλοι οι δρομείς που είχαν ήδη υποβάλλει και επιβεβαιώσει την εγγραφή τους μέχρι τις 9 Μαρτίου 2020, όπως και στον Ημιμαραθώνιο.

Ο Ημιμαραθώνιος (όπου παράλληλλα θα γίνει και το πανελλήνιο πρωτάθλημα της απόστασης) θα ξεκινήσει νωρίς, στις 7:30πμ, σε 10 μπλοκ, ενώ οι αγώνες των 5χλμ θα γίνουν στις 11:15 και στις 12:30, σε 8 μπλοκ.
Θα υπάρχουν κοινές ειδικές ενδείξεις στο έδαφος, δημιουργώντας σειρές των 9 ατόμων έκαστη για τον ημιμαραθώνιο και των 8 ατόμων για τα 5άρια.

Όπως ορίζει και το πρωτόκολλο, οι δρομείς στον Ημιμαραθώνιο δεν θα ξεπεράσουν τους 5000, ενώ στα 5αρια θα είναι μέχρι 4000 στο καθένα.

Αναλυτικές οδηγίες όσον αφορά στην παραλαβή του αριθμού και του υλικού συμμετοχής από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης και την HALF MARATHON EXPO, η οποία θα λειτουργήσει από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στην Πειραιώς (και όχι στη Helexpo που θα ήταν τον Μάρτιο) θα αποσταλούν μέσω email σε όλους τους δρομείς στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι και την εβδομάδα του αγώνα.

Για όσους είχαν εγγραφεί στα 3χλμ δρομείς θα υπάρξει σύντομα ξεχωριστή ενημέρωση αναφορικά με τη διαχείριση της εγγραφής τους

-> Πρόγραμμα / πληροφορίες

Προηγούμενο άρθροΚεραυνοί του Πομάσκι
Επόμενο άρθροΝέες ματαιώσεις και αλλαγές – το διεθνές καλεντάρι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ