Μετά από τρεις χρονιές στην Πηγή Τρικάλων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου επιστρέφει στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Μαρκόπουλου, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.
-> Πρόγραμμα
-> οδηγίες ΣΕΓΑΣ

Σχεδόν 700 αθλητές/-τριες έχουν δηλωθεί για τα αγωνίσματα των κατηγοριών Π/Κ, Ε/Ν, Νεων και Α/Γ, ενώ βαθμολογείται – αξιολογείται το 60% όσων τερματίσουν ανά κατηγορία. (Το πρωτάθλημα ανωμάλου δίνει το 3% της συνολικής αξιολόγησης). Τρεις αθλητές από κάθε σωματείο δίνουν βαθμούς για τα ομαδικά.
Βεβαίως οι δηλώσεις (δείτε->εδώ) απέχουν πάντα αρκετά από τις τελικές συμμετοχές.

Στα 10.000μ. ανδρών ο νικητής του Μαραθωνίου Χριστόφορος Μερούσης, οι νικητές των τελευταίων χρόνων (και αθλητές του Παναθηναικού) Μαγγίνας, Γκελαούζος, Πούλιος, καθώς και οι Καλλίας, Αναγνώστου, Πιτσώλης, Ιωαννίδης, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.
Πολλά ακόμα καλά ονόματα και μικρότερων αποστάσεων που θα τρέξουν ως αγώνα προετοιμασίας αλλά και βοήθειας στο σωματείο τους βρίσκονται στις συμμετοχές όπως ο Νακόπουλος.
Στα 8000μ. Νέων ξεχωρίζουν οι Γκούρλιας, Μπουντούλης, Μαλτέζος, Τζενετόπουλος, Ιατρόπουλος, Φράγκου. Στα 6000μ. εφήβων οι Ανέστης και Χρήστος Παπούλιας και οι Τάσσης, Σταμούλης, Χριστόπουλος, στα 4000μ. παίδων οι Μηλιάρας, Γκιουρα.

Στα 8000μ. γυναικών το δίδυμο Ρεμπούλη, Ρήγα που έκαναν το όριο για Ρίο στο Μαραθώνιο, μαζί με την Καρακατσάνη δείχνουν επικρατέστερες, όπως και η Γαζέα αν αγωνιστεί και ομοίως η περσινή νικήτρια Κεφαλά, ενώ στα καλά ονόματα είναι οι Βλαχάκη, Δημάκη καθώς και οι Πετρουλάκη, Κυριακοπούλου, Μανιαδάκη.
Στα 6χλμ για τις νέες που γίνονται παράλληλα με την κούρσα των γυναικών, η περσινή νικήτρια Σταμούλη και οι Ανδρικοπούλου, Ντίνα είναι μεταξύ των συμμετοχών ενώ στα 4χλμ νεανίδων οι Κουτλη, Δόβρου, Λαγωνικα, Φιασκα, Γουνάκη και στα 3χλμ κορασίδων οι Τριανταφύλλη, Κασκανιώτη.

-> νικητές προηγούμενων διοργανώσεων

Έως το Σάββατο 27/2 και ωρες 8.00- 13.00 μπορούν να γίνουν προπονήσεις στις εγκαταστάσεις, κατόπιν συνεννόησης με ΣΕΓΑΣ για άδεια εισόδου.

Προηγούμενο άρθροΠρωταθληματα σε Γαλλία, Μ.Βρετανία και Γερμανία το Σ/Κ
Επόμενο άρθροΠροθέρμανση για τους Βαλκανικούς το διεθνές meeting στην Πόλη – Ψηλά ο Νεραντζής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ