Αναγκαστικές αλλαγες εντός ΣΕΓΑΣ στο ΔΣ αλλά και σε άλλες αρμοδιότητες έφερε ο χαμός του Γιάννη Σταματόπουλου και μετά την πρώτη συνεδρίαση την Τετάρτη 25/1/2017 αποφασίστηκε το πως θα καλυφθούν.

Το νέο μέλος του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος ήταν ο πρώτος εκτός ΔΣ στις τελευταίες εκλογές, θα είναι ο Σπύρος Καλοζούμης, που θα αναλάβει και χρέη εφόρου, ενώ ο Γιάννης Λιούμπας γίνεται πλέον ο Γ’ αντιπρόεδρος και αναβαθμίζονται στη θέση του Β’ αντιπροέδρου η Πολυξένη Αργειτάκη και σε αυτή του Α’ αντπροέδρου (που ήταν ο Σταματόπουλος) ο Παναγιώτης Δημάκος.

Ο κος Δημάκος – που είναι και μέλος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας- θα είναι και ο νέος πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Η κα Αργειτάκη θα είναι η εκπρόσωπος στην ΕΟΕ ενώ παίρνει θέση στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων κι εντάσσεται στην Επιτροπή Αθλητικού Σχεδιασμού – όπου πρόεδρος είναι ο κος Σεβαστής και είναι ακόμα οι : Ράπτης, Κέλλης, Κουτσιώρας, Μελέτογλου, Αποστολόπουλος, Καλουδης, Χρυσοστομίδης, Ματάκης, Γκόγκας, Ορφανόπουλος, Χαλβατζάρας, Πομάσκι, Κουτσογιαννόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Μιχελαράκης, Κουτσοφλίνης.

Ακόμη, στην επιτροπή μετεγγραφών θα είναι πλέον ο κος Σάββας Νικολαίδης – ενώ είναι ακόμα η κα Καρδαρά και 3 δικηγόροι.

Προηγούμενο άρθροΜε 5 κατηγορίες ο νέος σχεδιασμός
Επόμενο άρθροΣεμινάρια και συναντήσεις προγραμματίζονται από ΣΕΓΑΣ – Στις 17/2 στο ΣΕΦ η γιορτή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ