Στη Marsa της Μάλτας ολοκληρώθηκαν στις 3 Ιουνίου οι Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, με τα αγωνίσματα στίβου (όπου “κόπηκαν” 6 από αυτά) να γίνονται σε 3 αγωνιστικές, μέρα παρά ημέρα.

-> Αποτελέσματα

Η Κύπρος ήταν 2η -με πρώτη τη διοργανώτρια- στα μετάλλια τόσο στο σύνολο των αθλημάτων με 87 σύνολο (30-28-29) όσο και στο στίβο με 24 (7 χρυσά, 12 αργυρά, 5 χάλκινα)

Η Ναταλία Χριστοφή βελτίωσε κατά 1εκ.το πρόσφατο παγκύπριο ρεκόρ της, τρέχοντας σε 13.01 τα 100μ. εμπόδια και …ετοιμάζεται να κατέβει το “φράγμα” των 13″.

[φώτο: Anastasia Karekla – www.trackfieldcy.com]

Στις επιδόσεις που ξεχώρισαν, η Ολίβια Φωτοπούλου έκανε 22.99 στα 200μ. ισοφαρίζοντας το ατομικό της – ενώ έκανε και ρεκόρ αγώνων.

Ατομικό σημείωσε στο μήκος ο Ανδρέας Μαχαλλεκίδης με 7,44μ. – όπως και η Παντελίτσα Χαραλάμπους με 6,04μ.

Λόγω προβλημάτων δεν κατάφεραν να αγωνιστούν η Ναταλία Ευαγγελίδου και ο Νικόλας Φράγκου.

Προηγούμενο άρθροΤρίπολη: Επέστρεψε ο Κυριαζής, μεγάλη βολή ο Μαντζουράνης
Επόμενο άρθροΓιτάνεια (Ηγουμενίτσα) 3.6.2023

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ