Τα άσχημα σενάρια επιβεβαιώθηκαν για τον τραυματισμό του Λούη Τσάτουμα στον προκριματικό του μήκος στο ΣΕΦ, που, καθώς η πρώτη εξέταση δεν έδειξε κάτι μυικό, η μαγνητική θα έδειχνε αν υπάρχει πρόβλημα σε τένοντα ή σύνδεσμο.

Αυτό που προέκυψε ήταν αποκόλληση τένοντα στους οπίσθιους μηριαίους, τραυματισμός δύσκολος και χρονοβόρος στην αποκατάστασή του, που πιθανότατα χρήζει και χειρουργικής επέμβασης αν και αρχικά η πρόθεση είναι να προχωρήσει η συντηρητική θεραπεία μήπως και δεν χαθούν οι αγώνες του ανοικτού και ανάλογα θα επανεξεταστεί το θέμα.

Περίπου 3 εβδομάδες αποκατάστασης θα χρειαστεί η Μαρία Γάτου που στην εκκίνηση του τελικού υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον γαστροκνήμιο στο αριστερό της πόδι.
Η Γάτου από εβδομάδα θα βρίσκεται πάλι στη Λαρισα για να ξεκινήσει θεραπείες.

Μικρότερο το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τον Κώστα Δουβαλίδη που μια μικρή θλάση πριν τα προκριματικά στα 60μ. εμπόδια όπου βέβαια δεν αγωνίστηκε, τον αφήνει 7-10 μέρες εκτός (ενώ έχει ξεκινήσει θεραπείες στη Θεσσαλονίκη και βέβαια έχει μπροστά του το Portland…)

Περίπου αντίστοιχο πρόβλημα και για τον Δήμο Τσούγια, που συνέβη λίγα λεπτά πριν τον τελικό του αγωνίσματος.

Πολλά τα προβλήματα μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού και σε Κύπριους αθλητές καθώς με τραυματισμό στους μηριαίους μετά την κούρσα των 60μ. έφυγαν η Δήμητρα Κυριακίδου και ο Χρήστος Χατζηαγγελίδης, όπως και ο Κυριάκος Αντωνίου κατά τα 200μ.

Προηγούμενο άρθροΟ Αγ. Κοσμάς πάει… προς το Μοσχάτο!
Επόμενο άρθροΣπουδαίοι αγώνες το Σ/Κ και ελληνικές συμμετοχές – Έτοιμοι για πτήσεις στο επικοντώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ