Ο Εμμανουήλ Καραλής αγωνίστηκε στο meeting επί κοντώ “All Star Perche” με διοργανωτή τον Lavillenie στο Clermond-Ferrand και πήρε τη 2η θέση.
Πέρασε τα 5,81μ. ισοφαρίζοντας και το πρόσφατο ατομικό που έκανε στην Uppsala, υπερτερούσε στην ισοπαλία του Ολλανδού Menno Vloon, ο οποίος όμως πέρασε μετά τα 5,87μ.

Ο Καραλής ξεκίνησε στα 5,51μ. που πέρασε με την πρώτη και μετά πήγε στα 5,71μ. που έκανε με τη δεύτερη. Τα 5,81μ. τα πέρασε με την πρώτη.

-> video

Στη συνέχεια ο πήχυς ανέβηκε στα 5,87μ. όπου δεν τα κατάφερε ο Καραλής, σε ύψος που θα ήταν και πανελλήνιο ρεκόρ. Ο Vloon τα πέρασε στην τελευταία προσπάθεια και μετά προσπάθησε στα 6μ.

Τα 5,71μ. πέρασαν οι Vollet, Marschall, Cormont. Ο Renaud Lavillenie δεν τα κατάφερε στo ύψος αυτό.

Ρωσική μονομαχία είχαμε στο αγώνισμα των γυναικών, με την 22χρονη Polina Knoroz να περνάει με την πρώτη τα 4,81μ. κάνοντας απόλυτο ατομικό ρεκόρ, ενώ η Anzhelika Sidorova τα πέρασε με τη δεύτερη.
Στα 4,87μ. τα κατάφερε η Sidorova, με την τρίτη προσπάθεια κάνοντας και ρεκόρ αγώνα, ενώ ανέβασε και κατά 2εκ, την καλύτερη φετινή επίδοση.

Στη συνέχεια έβαλε τον πήχυ στα 5μ. χωρίς επιτυχία. (Τα 5μ. στις γυναίκες έδιναν επιπλέον πριμ από τη διοργάνωση, αλλά και τα 6μ. στους άνδρες.)
Στην 3η θέση ήταν Tina Sutej με 4,75μ. και ατομικό σε κλειστό στίβο.

Προηγούμενο άρθροBirmingham: Άγγιξε το ρεκόρ ο Duplantis, έλαμψαν Hodgkinson και Faulds
Επόμενο άρθροΠανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου 2022 (Τρίκαλα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ