Ο Κώστας Μπανιώτης μετά την καλή πρεμιέρα με 2,30μ. στη Σλοβακία, ανέβασε την επίδοσή του κατά 1 ακόμα εκατοστό στην Τσεχία, στο meeting του Trinec όπου πήρε τη 2η θεση.

Ο Μπανιώτης πέρασε με την πρώτη τα 2,17μ., 2,22μ. και 2,25μ ενώ με τη δεύτερη τα 2,28μ. Τα 2,31μ. τα πέρασε επίσης με την πρώτη ενώ μετά δεν τα κατάφερε στα 2,33μ., που είναι και το όριο για το παγκόσμιο στο Portland και βέβαια το ζητούμενο πλέον.

Μόνο ο Gianmarco Tamberi που ήταν ο νικητής και στον προηγούμενο αγώνα με ρεκόρ Ιταλίας 2,35μ., πέρασε ακόμα, αν και χρειάστηκε τρεις προσπάθειες, τα 2,31μ. και εν συνεχεία πέρασε με την πρώτη τα 2,33μ. ενώ μετά επιχείρησε στα 2,36μ. Ο Protsenko ήταν τρίτος με 2,28μ., όλοι οι υπόλοιποι αθλητές έμειναν πιο χαμηλά.

Η 17χρονη Τσέχα Michaela Hruba ήταν νικήτρια στις γυναίκες με 1,94μ. ύψος στο οποίο δεν τα κατάφερε η Morgan Lake – όπως ουτε και στα 1,97μ. που και οι δύο αθλήτριες επιχείρησαν.

Ο Κώστας Μπανιώτης θα αγωνιστεί τώρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που γίνεται στις 13-14/2 στο ΣΕΦ (δείτε->εδώ) και γι αυτό και αυτές τις μέρες οι αγώνες των περισσότερων αθλητών μας στο εξωτερικό περιορίζονται.
Απομένει ένας ακόμα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου που αγωνίζεται την Τρίτη 9/2 στο Eaubonne, στο κλειστό St.Diagana, σε έναν αγώνα όπου θα είναι και η Fabiana Murer.

-> Ελληνικές παρουσίες στο εξωτερικό

Προηγούμενο άρθροΣπουδαίος Merritt, στα ύψη η Payne, ταχύτερη και ρεκόρ η Φωτοπούλου στις ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΗμερίδα 6.2. Ιεράπετρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ