Το 1ο διαδικτυακό σεμινάριο της περιόδου, από μια σειρά των 6 όπως είναι ο αρχικός προγραμματισμός της Ομοσπονδίας, έγινε τη Δευτέρα 18/11 με παρουσιαστή τον κο Κουτσιώρα.

Ο εθνικός προπονητής αναφέρθηκε στις μεγάλες διοργανώσεις του 2020 καθώς και στα αξιολογημένα meeting στην Ελλάδα, αλλά και στο σύστημα ranking που μπαίνει όλο και περισσότερο στο στίβο και θα κρίνει -πέρα από τα όρια- την πρόκριση για το Tokyo2020.

Κατά το διαδικτυακό σεμινάριο έγινε και παρουσίαση του app “Athletics Calculator” (δείτε την->εδώ) που είναι η μοναδική εφαρμογή για τον υπολογισμό των πόντων επιδόσεων και ranking της IAAF και όχι μόνο.

Ο κος Κουτσιώρας εξέφρασε την πρόθεσή του αυτή τη φορά για τις ευρωπαικές διοργανώσεις να εφαρμοστούν από ΣΕΓΑΣ τα όρια που έχουν τεθεί από την ΕΑΑ (αυτή θα είναι η εισήγησή του, χωρίς βέβαια να θεωρείται δεδομένη η αποδοχή της) όπως αντίστοιχα συνέβη με τα όρια για τις παγκόσμιες διοργανώσεις όπου θα ισχύσουν τα όρια της IAAF, πέραν κλειστού και Ολυμπιακών και για το Κ20.

-> Όρια διοργανώσεων

Ως προς τον κλειστό στίβο ανέφερε πως φέτος αναμένεται το ΣΕΦ να είναι κατά πολύ περισσότερο διαθέσιμο στο στίβο (άλλωστε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έχει λιγότερες ανάγκες παίζοντας στην Α2) και ότι θα γίνουν 2 ημερίδες στο Φεβρουάριο με προσπάθεια και για 3η πιο πριν, στα τέλη Ιανουαρίου.

-> Καλεντάρι 2020

Προηγούμενο άρθροDubai: Καλή η ελληνική παρουσία με ρεκόρ – νέα αγωνίσματα στο Παγκόσμιο ΑμεΑ
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση ΣΕΓΑΣ – στήριξη στην ηγεσία του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ