
Συνήθως οι δρόμοι ενός αθλητή και ενός προπονητή χωρίζουν έπειτα από άσχημα αγωνιστικά αποτελέσματα. Η περίπτωση του Χρήστου Παπαχρήστου και της Αναστασίας Καρακατσάνη όμως αποτελεί εξαίρεση γιατί το διαζύγιο ήρθε έπειτα από το ρεκόρ που έκανε η δρομέας στα 3.000 μ. το απόγευμα της Κυριακής στο πρωτάθλημα.
Η Καρακατσάνη τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Αθηνά Κοΐνη στην κούρσα, βελτιώνοντας την επίδοσή της στην απόσταση. Έπειτα όμως από τον τερματισμό ο Παπαχρήστος την αποχαιρέτισε έπειτα από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, καθώς είχε δημιουργηθεί πρόβλημα μεταξύ τους εξαιτίας… τρίτων, από την πλευρά της αθλήτριας.
Τώρα απομένει να αποφασίσει με ποιον θα συνεργαστεί η Καρακατσάνη, κάτι που πρέπει να κάνει σε συνεννόηση με τον ΣΕΓΑΣ, σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να βγει από τις κατηγορίες του σχεδιασμού..





