Με 2 ακόμα προκρίσεις κατά το πρωινό πρόγραμμα της Γ’ ημέρας συνεχίστηκε το Ευρωπαικο Π/Κ.
Έτσι ήδη υπάρχουν 10 προκρίσεις σε τελικούς που αναμένεται να γίνουν 11, πέραν των αγωνισμάτων με απευθείας τελικούς, ενώ αρκετά, 10 έως 12, αναμένεται να είναι τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Π/Κ

-> Ελλην.συμμετοχές – Αποτελέσματα

Τελευταίο αγώνισμα του πρωινού προγράμματος ήταν το Β’ γκρουπ του προκριματικού στον ακοντισμό κορασίδων.
Η Ελίνα Τζένγκο καθάρισε αμέσως με το όριο των 52μ., ρίχνοντας 55,88μ. και δείχνει έτοιμη να ξεπεράσει το πρόσφατο πανελ.ρεκόρ της -με το 500αρι ακόντιο- των 58,05μ.
->video

Στο Α’ γκρουπ η Τουρκάλα Hanci έριξε 59,81μ.
Η Μαργαρίτα Τσουκαλά, μετά από 7 αγωνίσματα τις προηγούμενες 2 ημέρες, έμεινε χαμηλά στις πρώτες δύο βολές και στην τρίτη έφτασε στα 48,71.
Κατά τα σύνθετα ειχε ρίξει 49,88μ., επίδοση που θα αρκούσε μάλιστα για να περάσει τελικό τώρα, που έχασε για 2 θέσεις.

Στον προκριματικό της δισκοβολίας κορασίδων, στο Β΄γκρουπ η Σοφία Κεσσίδη πέρασε με τη μία το όριο των 46μ. (που κατάφεραν 10 συνολικά) κατά 2 εκατοστά και θα είναι στον αυριανό τελευταίο τελικό ατομικού αγωνίσματος.
Η Ρωσίδα Ignatyeva έριξε 53,38μ. στο Α’ γκρουπ.

Στον προκριματικό του μήκους ο Γκαλήπ Φαικογλου είχε καλύτερο το δεύτερό του άλμα, με 6,90μ. (+2,9) κι έμεινε για 3 εκατοστά εκτός τελικού.

-> Πρόγραμμα – πληροφορίες διοργάνωσης

Το απόγευμα, στον τελικό των 110μ. με εμπόδια τρέχει ο Γιάννης Καμαρινός, ενώ στον τελικό του ακοντισμού αγωνίζεται ο Γεράσιμος Καλογεράκης.

Ο τελευταίος προκριματικός με ελληνική συμμετοχή είναι του τριπλούν, όπου η Σπυριδούλα Καρύδη θέλει να ξεμπερδέψει εύκολα με το όριο των 12,60μ. ενώ μαζί είναι και η Χριστονύμφη Παίδιου που κλείνει τις συμμετοχές της Κύπρου στη διοργάνωση. Στο αγώνισμα μετέχει και η Vicente που κέρδισε στα σύνθετα με παγόσμια επίδοση.

Η Κυριακή το πρωί έχει μονάχα 4 αγωνίσματα 10θλου και το απόγευμα γίνονται οι εναπομείναντες 14 τελικοί με πολλές και καλές ελληνικές συμμετοχές.

Προηγούμενο άρθροGyor: Χάλκινα τη Β΄ημέρα Κοσμίδου και Καρύδη – ρεκόρ και η Σπύρου στο 3αρι
Επόμενο άρθροΠανελλήνιο συνθέτων (Θεσσαλονίκη)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ