Ο Λούης Τσάτουμας συνδύασε το ντεπούτο του στη σεζόν με την εξασφάλιση του ορίου για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πράγα και ξεμπέρδεψε από νωρίς. Ο Μεσσήνιος πρωταθλητής, νικητής στο άλμα εις μήκος στο μίτινγκ “ρώσικος χειμώνας” της Μόσχας για το 2015, προσγειώθηκε στα 8,05 μ., στην δεύτερή του προσπάθεια, και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Η παρουσία του αθλητή του Δημήτρη Βασιλικού στον αγώνα ξεκίνησε με ένα άλμα- “ζέσταμα” στα 7,69 μ. Στη συνέχεια ήρθε το άλμα- όριο στα 8,05 μ., ενώ στην τρίτη και τέταρτη προσπάθειά του ήταν ιδιαίτερα σταθερός με άλματα στα 7,95 μ. και 7,94 μ. αντίστοιχα (οι αθλητές είχαν δικαίωμα για τέσσερις προσπάθειες).

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας του Τσάτουμα, στο εξωτερικό, είναι στο μίτινγκ της Στοκχόλμης στις 19 Φεβρουαρίου.

Στον ίδιο αγώνα είχαμε και δεύτερη ελληνική παρουσία με τον Γιώργο Τσάκωνα να καταλαμβάνει την πέμπτη θέση, με άλμα στα 7.51 μ. Το συγκεκριμένο άλμα του, ο Σπαρτιάτης αθλητής, το πέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια ενώ στην συνέχεια είχε άλματα στα 7,51 μ., 7,48 μ. και 7,47 μ. αντίστοιχα.

Και οι δυο αθλητές, που γυμνάζονται μαζί στο γκρουπ του Δημήτρη Βασιλικού, αναμένεται να πάρουν μέρος και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ στις 14-15 Φεβρουαρίου.

Έκτη η Κολοκυθά στο μήκος με 6,06μ.

Την έκτη θέση κατέλαβε η Έφη Κολοκυθά με 6,06 μ.- άλμα που πέτυχε στην τέταρτη προσπάθεια- στο μήκος γυναικών, στο μίτινγκ “ρώσικος χειμώνας” της Μόσχας. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε τις προσπάθειές της με άλμα στα 5,78 μ., ενώ ακολούθησε άλμα στα 5,95 μ. και άκυρο.

Δημήτρης Κελεπούρης

Διαβάστε ακόμη:

2,28 μ. και όριο για Πράγα ο Μπανιώτης

Προηγούμενο άρθροΔεν σταματά να «πετά» η Κυριακοπούλου –Δεύτερη στο Βαντέ με 4,68 μ. (video)
Επόμενο άρθρο2,28 μ. και όριο για Πράγα ο Μπανιώτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ